מתכון לביבות ירק של שישי בתוספת קישואים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות ירק בתוספת קישואים זו לביבה מושלמת.

לביבת ירק זה הפינוק שלנו בצהרי יום שישי.

2 פרוסות חלה מרוחות בקצת חומוס עם מטבוחה והלביבה באמצע – ביס נהדר וטעים.

במגירת הירקות היו לי קישואים “עייפים” שחייבים להכין איתם משהו מיידי.

הוצאתי את מעבד המזון וקצצתי ירק , קישואים וגם תפוח אדמה מוגורדים,

קצת תבלינים ויש לכם לביבה מושלמת.

קציצת ירק של יום שישי והיא נהדרת.

ניתן להוסיף לתערובת הקציצות גם חזה עוף טחון – זה יוצא מושלם.

המצרכים-

4 קישואים בינוניים

תפוח אדמה גדול

בצל גדול

3 בצלים ירוקים

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור שמיר

מעט עלי בזיליקום טריים

3 ביצים

מלח

פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט מגורר

חצי כפית נענע יבשה

אפשר להוסיף מעט כמון או בהרט לקציצות

חצי כוס פירורי לחם

(בפסח תחליפו בקמח מצה)

אופן ההכנה –

כל בעבודה נעשית במעבד מזון וזה הופך להיות ממש פשוט

מגרדים תחילה את הקישואים ותפוח האדמה.

מעבירים לקערה ומפזרים קורט של מלח.

נותנים לתערובת לעמוד כמה דקות ובינתיים מרסקים במעבד – בצל ,בצל ירוק וכל הירוקים.

סוחטים היטב את הקישואים ותפוח האדמה מהנוזלים.

מעבירים לקערה את הבצל והירוקים הקצוצים.

מערבבים עם הביצים התבלינים והקמח.

מחממים שמן במחבת ומטגנים היטב משני הצדדים.

תענוג של לביבה.

מתכון לביבות ירק של שישי בתוספת קישואים

מבחר מתכונים לשבת 

מתנות קטנות האינסטגרם 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לנייד ?

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments