עוגת וניל שוקולד זברה

תרגום מתכון מהרשת

 

 

מכינים תערובת לעוגת וניל , מחלקים לחצי.

מוסיפים 3 כפות שוקולית לחצי אחד .

מקבלים שתי תערובות של עוגה בשני צבעים.

שופכים לסירוגין כל פעם כמות זהה מכל תערובות למרכז העוגה.

אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה 40 דקות

 

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס חלב/מיץ תפוזים

3/4 כוס שמן

כפית גרידה תפוז

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

שקית וניל

3 כפות שוקולית

 

בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.

משלבים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

מחלקם ל- 2

לתערובת אחת מוסיפים את השוקולית.

מעבירים לסירוגין, לתבנית עגולה 24-26 – על נייר אפייה .