עוגיות מגולגלות של פסח רכות ונמסות בפה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

מתכון מוצלח לעוגיות מגולגלות של פסח.

טעים טעים ושווה להכין.

בשבוע שלפני פסח הרשתות מתמלאות במבצעים והרבה פעמים קונים מוצרים שלא תמיד יש בהם שימוש .

אז זה מה שקרה לי השנה עם קמח תופח של פסח

קניתי 2 חבילות במבצע, לא הכנתי עם המוצר, כלום במהלך החג ,

אתמול התחשק לי משהו מתוק והכנתי בצק פריך.

יצא בצק נהדר ,טעים פריך ונוח לעבודה .

אז אם גם לכם נשארה חבילה כזו של קמח תופח לפסח

תכינו את העוגיות האלה

המצרכים – 2 רולדות

150 גרם חמאה רכה

קורט מלח

ביצה

2 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

שקית קמח תופח של פסח (200 גרם)

חצי כוס קמח תפוחי אדמה

ממרחים – תמרים, שוקולד אגוזים

אופן ההכנה –

את החמאה הרכה מערבבים עם זוכר ,וניל ומוסיפים את הביצה.

מערבבים היטב ומוסיפים קמח תופח ו 1/3 כוס שמח תפוחי אדמה .

מערבבים ולשים ממש מעט עד שהתערובת מתאחדת לבצק .

במידה ודביק תוסיפו עוד טיפה קמח תפוחי אדמה .

נותנים לבצק לנוח 10 דקות .

מחלקים ל-2

מרדדים על נייר אפייה מקומח בקמח תפוחי אדמה .

מקמחים גם את הבצק למעלה .

מרדדים למלבן – לא לרדד יותר מידי דק.

למרוח ממרח שאוהבים תמרים ,אגוזים קינמון ,

ואם נשאר לכם כדורי חרוסת אפשר לשלב חתיכות בקצה .

מגלגלים לכרוכית.

מניחים בתבנית על גבי נייר אפייה .

מכניסים לקירור לחצי שעה למקרר.

הבצק מתייצב ונוח לחתוך אותו.

חותכים לפרוסות .

אפייה 170 מעלות כ 20-30 דקות .

תהנו עוגיות נפלאות .

כל המתכונים שלי לפסח תוכלו לגלוש כאן 

אוסף קינוחים לפסח ממש כאן 

 

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments