ללא נקיפות מצפון – לייט וטעים לביבות כרובית אפויות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

לביבות ללא נקיפות מצפון – גם טעים גם בריא וגם לייט !

לביבות כרובית אפויות.

הכרובית בשיא העונה טריה וזמינה ובמחיר שפוי.

אנחנו בבית אוהבים כרובית בכל צורה.

לביבת כרובית היא תענוג אחד גדול בפה.

אז במקום לטגן חסכתי לכם המוןןן קלוריות.

כרובית גם ככה היא דלת קלוריות,

בתוספות קטנות ובאפייה יוצאות לביבות נהדרות וטעימות שמתחסלות במהירות.

אז תכינו כמות כפולה !

 

מתכונים עם כרובית 

המצרכים-

כרובית גדולה

בצל קצוץ

2-3 בצלים ירוקים קצוצים

חופן נדיב של עלים ירוקים – בזיליקום ופטרוזיליה

לקצוץ דק דק

2 ביצים

3-4 כפות פירורי לחם (אפשר קמח מלא,כוסמין או קמח ללא גלוטן)/קמח מצה

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

מבשלים את הכרובית במי מלח עש שהיא רכה בערך רבע שעה.

מסננים היטב.

קוצצים דק בעזרת סכין חדה.

מטגנים את הבצל הקצוץ ב 2 כפות שמן זית עד שבוא מזהיב.

מוסיפים לקערה עם הכרובית הקצוצה.

מוסיפים גם את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

משמנים נייר אפייה ובעזרת ידיים מעט רטובות מגלגלים לביבות שמנמנות ומניחים על נייר האפיה.

אפשר לפזר מעט פירורי לחם מעל כל לביבה – לא חייבים.

מטפטפים מעט שמן מעל הלביבות אפשר להתיז ספרי שמן.

מכניסים לתנור שחומם מראש על 190 מעלות.

כחצי שעה אפיה – להפוך את הלביבות באמצע האפיה.

נהדרות , טעימות ומתחסלות בשניות !

כל מתכוני הלביבות שלי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

מתכוני חנוכה נוספים 

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.

מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

Subscribe
Notify of
2 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
8 months ago

לא יצאו לי כאלה עבות, וגם הוספתי את התבלינים שאני לא זזה בלעדיהם, חוויאג׳ ואבקת שום… אבל יצא טעיםםםםם! מושלם. תודה!!

WhatsApp Image 2024-03-08 at 8.37.23 PM.jpeg
8 months ago
Reply to  שרה

המרקם גאוני. לא מעוך אלא חתוך ככה שאפשר להרגיש את כל הטעמים.