עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
הכי משמח – סיר כזה עושה אותי מאושרת !
כרובית במיה ושלל ירקות מוקפצים במחבת – תוספת נהדרת ודיאטטית לארוחה מושלמת.
אצלנו אין ארוחת צהריים בלי ירקות גם מבושלים וגם טריים.
אז השבוע הכנתי את התבשיל הנפלא הזה מלא בירקות שהיו לי במקרר וגם בקפואים.
קל קליל להכנה והטעם פשוט נהדר
לייט , טעים ,משביע !
המצרכים –
פרחי כרובית כרבע כרובית גדולה
כוס במיה (השתמשתי בקפואה)/ מי שלא אוהב –
במקום במיה תוכלו להכין עם שעועית ירוקה או צהובה.
3 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות
פלפל אדום קטן קוביות
קישוא פרוס גס
2-3 שיני שום קצוצות
בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה
מלח ,פלפל, צ’ילי חריף
אופן הכנה –
- מחממים מעט שמן זית במחבת עמוקה או ווק – ומקפיצים את פרחי הכרובית הבמיה , הקישואים והפלפל האדום. מטגנים היטב מכל הצדדים מוציאים לצלחת.
- באותה מחבת – מטגנים את הבצל במעט שמן זית עד לשקיפות ומשלבים גם את השום.
- מוסיפים עגבניות קצוצות ממשיכים בטיגון עד שהעגבניות מתרככות ונוצר מעין רוטב.
- מוסיפים לתוך העגבניות את הירקות שהקפצנו – כרובית,קישוא במיה ופלפל.
- מערבבים היטב ומתבלים בתבלינים – אפשר לשלב עוד תבלינים כמו כמון ,פפריקה,כורכום.
- מקפיצים מספר דקות ומכסים במכסה – מעבירים לאש נמוכה כ- 5-7 דקות
- הירקות לא צריכים להיות מושי . אפשר לבשל לאיזה דרגה שתרצו.
נפלא וטעים !
מעולה לשמירה על המשקל
כאן תוכלו לגלוש למתכונים דיאטטים קלים וטעימים
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
Subscribe
Login
0 Comments