שבלולי פיצה ביאנקה בשילוב תרד – מאפה חלומי בקלי קלות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

השבוע הכנתי את השבלולים המשגעים האלה והם קצרו מחמאות.

מה יוצא כשלוקחים בצק פיצה מגלגלים לתוכו רוטב ביאנקה לבן משמנת בשילוב של תרד וקצת גבינות משובחות ? מאפה הכי טעים שיש !

הכנתי את המאפים ממש בזריזות .

צלצלו הילדים שהם באים לארוחת ערב – שלפתי בצק פיצה שהיה לי במקרר וכמה פרודוקטים שיש לי במגירה של מוצרי החלב והרכבתי שבלולים נהדרים.

שבלולי פיצה ביאנקה בשילוב תרד – מאפה חלומי בקלי קלות

המצרכים-

בצק פיצה שמרית

250 מ"ל – אריזה שמנת מתוקה

50 גר' גבינת שמנת עיזים או רגילה

קורט אגוז מוסקט

מעט מלח,פלפל לבן/שחור

חופן נדיב עלי בזיליקום טריים קצוצים דק דק

כפית קמח

חופן גבינת פרמזן/גרנה פדנו מגוררת (2-3 כפות)

100 גר' עלי תרד טריים

אופן ההכנה –

  • שוטפים את עלי התרד וחולטים במיקרו 2 דקות, מקררים, סוחטים היטב וקוצצים דק.
  • מחממים את השמנת המתוקה לאחר שרתחה , מורידים מהאש ומשלבים לתוכה את גבינת עיזים/השמנת. מערבבים היטב ומשלבים קמח ואת התבלינים והבזיליקום הקצוץ.  מקררים היטב.
  • פותחים את הבצק ומרדדים מעט על נייר אפייה מקומח.
  • מורחים את קרם השמנת על כל הבצק ומפזרים סביב גם את התרד הקצוץ
  • מפזרים מלמעלה את גבינת הפרמזן.
  • חותכים לרצועות בעובי ס"מ וחצי בערך.
  • מגלגלים לשבלולים ומניחים על נייר אפיה.

  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 בערך 25-30 דקות או עד שרואים שהמאפים מזהיבים יפה.
  • מגישים מיד – טעים כשזה טרי וחם.

כאן תלחצו למתכונים – פשטידות ומלוחים 

מצטרפים כאן

לקבוצת הווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

מתכונים ישירות לנייד !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם 

 

תגובות

תגובות