הכנתי קרקרים מהירים וממש טעימים
מ- 2 מרכיבים .
קרקרים קרנצ’ים, לנשנוש מלוח ומנחם.
תוך כמה דקות מכינים 2 מרכיבים בלבד – בצק ותוספות ,רידוד ולתנור.
קופסה מלאה בחטיפים מלוחים – זה מה שאנחנו צריכים בימים המתוחים האלה .
והנה כך תוכלו גם להעסיק את הילדים במטבח לשעה קלה .
הנכד הגיע לכמה שעות וצריך להעסיק אותו ,תמיד אנחנו מכינים משהו במטבח.
הוצאתי בצק של פיצה שמרית מצונן שיש לי במקרר,
פיזרנו עליו מה שיש במגירה- שומשום, קצח, מעט זרעי קימל.
רידדנו ,פרסנו ואפינו.
תוך פחות משעה עמדו להם קרקרים ממש ממש טעימים.
המצרכים-
בצק פיצה של שמרית
שומשום
קצח
זרעי קימל
או גרעינים
מה שבא לכם תשימו למעלה.
אופן ההכנה –
מוציאים את הבצק מהאריזה.
מקמחים נייר אפייה גדול.
מניחים מעליו את הבצק .
מפזרים את התוספות מעל הבצק על פני כל השטח.
ואז מתחילים לרדד לעלה הכי דק שאפשר.
ממש תופס את כל גודל הנייר.
אפשר לחלק ל-2 אם התבנית של התנור לא מספיק גדולה.
חותכים לקוביות או רצועות.
מכניסים לתנור על 170 מעלות עד שרואים הזהבה יפה ממש כמו של קרקרים קנויים.
מוציאים ולאחר קירור מאחסנים בקופסה.
הם מתחסלים מהר – אי אפשר להפסיק לאכול.