
קציצות מבשר טחון , אני הכנתי מבשר בקר אבל אפשר להכין מעוף או הודו , בשילוב תרד וכרשה.
פשוטות וקלות להכנה.
תרד וכרשה אני מאוד אוהבת לשלב בבישולים שלי, וכמעט תמיד נמצאים אצלי במקרר.
החלטתי לשלב את שניהם ביחד בקציצות, והתוצאה מושלמת.
הקציצות יוצאות במירקם רך וטעים הודות להוספה של הירקות, והטעם נפלא.
לטעמי אין צורך בתבלינים נוספים, התיבול מגיע מחומרי הגלם עצמם.
המצרכים-
חצי קילו בשר טחון
כרשה קטנה
3 כוסות תרד שטוף
1/2 פלפל ירוק חריף פרוס
1 שן שום כתושה
3 כפות פירורי לחם – בפסח קמח מצה
ביצה
מלח.פלפל לפי טעם
ההכנה-
קוצצים את התרד ,וחולטים אותו במיקרו כדקה.
חותכים את הכרשה לקוביות וחולטים אותה במיקרו כ-2 דקות- בישול קצר.
מניחים את הבשר בקערה ומשלבים את כל המצרכים.
מערבבים לעיסה אחידה.
מטגנים את הקציצות בשמן עמוק,
ומגישים חם חם וטרי.
אני הכנתי לצד הקציצות אורז צהוב בתוספת עדשים וירקות פשוט השלים את המנה