עוגת שוקולד וקוקוס בציפוי גנאש

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת שכבות שוקולד וקוקוס נוסטלגית ואהובה!

IMG_4889

 

 

 

עוגת שוקולד וקוקוס עוגת ילדות שלי ממש כמו של פעם !

בציפוי – גנאש מפנק שמשלים את הקוביות לביס מושלם !

 

פשוט וקל להכנה ואפילו אפשרי בגירסת פרווה.

 

איך מכינים עוגת שכבות שוקולד וקוקוס ? 

המצרכים- תבנית מלבנית בינונית כ- 18/28

להכנת תערובת השוקולד-

4 חלמונים

100 ג"ר חמאה או 1/3 כוס שמן

1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים

1/2-3/4  כוס סוכר

1 שקית וניל

3 כפות קקאו

כף גדושה שוקולית

כפית אבקת אפייה

כוס קמח- (בפסח מחליפים חצי כוס קמח מצה, חצי כוס קמח תפוחי אדמה) 

 

 

 

לתערובת הקוקוס-

4 חלבונים

1/2-3/4 כוס סוכר

שקית סוכר וניל

כוס וחצי קוקוס טחון

 

תוספת אפשרית –  4 כפות של קונפיטורת  

אפשר להכין את העוגה ללא הריבה אבל היא משדרגת את הטעם! 

 

לגנאש שוקולד-

100 ג"ר שוקולד מריר ( אני משלבת חלק שוקולד חלב)

100 מ"ל שמנת מתוקה

כפית  רום 

לגנאש פרווה להשתמש בשוקולד מריר פרווה בתוספת שמנת צמחית או קרם קוקוס

 

ההכנה-

מניחים את החלמונים וסוכר  בקערה וטורפים היטב..

משלבים את השמן/חמאה רכה,החלב הקקאו ,השוקולית והוניל.

משלבים את הקמח לתערובת החלמונים.

 

משטחים את התערובת בתבנית מלבנית או  קוטר 24 עגולה.

מפזרים מעל השוקולד את כפיות הקונפיטורה.

אוהבים לבשל? הגיע הזמן להגשים את החלום למטבח מעוצב ומאובזר. עיצוב וייצור מטבחים בהתאמה אישית. לפרטים נוספים הכניסו שם ומספר טלפון:

IMG_4846

מקציפים היטב את החלבונים והסוכר לקצף יציב ונוקשה.

משלבים את הקוקוס והוניל.

משטחים את תערובת הקוקוס מעל השוקולד.

מכניסים לתנור מחומם על 170-180 לאפייה של כ- 40 דקות.

לאחר שהעוגה התקררה מכינים את הגנאש ומצפים את העוגה.

IMG_4857

חותכים לקוביות ומגישים

 

 

IMG_4930

IMG_4898

עוגת שוקולד וקוקוס בשכבות – תכינו היא נפלאה !

 

 

 

כנסו לעוד מתכונים פרווה 

 

כאן מתכונים לעוגות בשכבות 

 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

מוזמנים לדף הפייסבוק שלי לייק לדף ואתם מעודכנים בכל המתכונים ופעילות השבוע !

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

חזרה לדף הראשי 

תגובות

תגובות