צ'ילי קון קרנה – קדירת בשר טחון עם שעועית ברוטב עגבניות חריף.
מאכל מאוד אהוב על בני ביתי.
ממש קל להכנה ,טעים ומשביע.
מגישים אותו בתוספת אורז לבן.
מומלץ להשתמש בבשר טחון טרי ואיכותי!
המצרכים לסיר משפחתי-
500 ג"ר בשר בקר טחון טרי
2 כוסות שעועית מבושלת ( אפשר להשתמש גם בקופסת שימורים)
2 עגבניות בשלות קצוצות
בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
פלפל אדום חתוך לקוביות
פלפל צ'ילי חריף
2-3 עלי דפנה
3 כפות רסק עגבניות
כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל לפי טעם
מחממים סיר רחב ושטוח. מפוררים את הבשר ונותנים לו להצלות מעט.
צליית הבשר נותנת את הטעם הנפלא לתבשיל.
לאחר שהבשר צלוי משלבים את הבצל והשום. מטגנים מעט ומוסיפים את העגבניות והפלפל האדום.
משלבים את שאר המרכיבים.
מוסיפים מים עד לכיסוי.
לאחר שהתבשיל רותח, מכסים ומעבירים לאש נמוכה לבישול של כ40 דקות.
מגישים לשולחן בתוספת אורז לבן
בתאבון !