פשטידת כרובית מהירה וקלה להכנה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פשטידת כרובית מהירה וקלה להכנה

פשטידת הכרובית של אמא – זו הפשטידה שאמא מכינה כל שבוע כבר המון שנים.

אי שם בשנות ה- 80 המתכון הועבר בין החברות , כנראה מתכון שנכתב באחד העיתונים.

בכל מקרה פשטידת כרובית נהדרת וקלה מאוד להכנה.

אצל אמא שלי כמעט כל שבוע ביום שישי היא חלק מהארוחה.

הפשטידה היא פרווה – ללא מוצרי חלב ומתאימה לארוחות בשריות או חלביות.

אני מאוד אוהבת כרובית ויש כאן בבלוג המון מתכונים שווים עם כרובית .

אם גם אתם כמוני – כנסו כאן – מתכונים עם כרובית 

איך מכינים פשטידת כרובית מהירה וקלה להכנה ?

המצרכים – לפשטידה בתבנית מלבנית בינונית

כרובית גדולה

תפוח אדמה חתוך לקוביות

בצל קצוץ (במקור המתכון 2 כפות מרק בצל)

2 כפות גדושות מיונז

מעט מלח, פלפל שחור

3 ביצים

3 כפות קמח תופח

 

אופן ההכנה-

  • מחממים תנור 175 מעלות
  • מטגנים את הבצל הקצוץ עם מעט שמן עד להזהבה יפה (על השלב הזה אפשר לדלג אם שמים מרק בצל)
  • מבשלים את פרחי הכרובית ותפוח האדמה במים עד לריכוך .
  • קוצצים את הכרובית בסכין ואת תפוח האדמה מרסקים.
  • משלבים לתוך התערובת את שאר המצרכים ומערבבים לתערובת אחידה
  • משמנים תבנית במעט שמן ומפזרים חופן פירורי לחם .
  • מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית.
  • מכניסים לאפייה של כ- 40 דקות

פשטידת כרובית קוצרת מחמאות – רוצו להכין !

פשטידת כרובית מהירה וקלה להכנה

  • במידה ורוצים להכין את הפשטידה ללא גלוטן – מחליפים את הקמח לקמח עדשים או קמח אחר ללא גלוטן.

 

מבחר ענק של מתכונים והכל צמחוני !

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות