פשטידת כרובית במחבת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פשטידת כרובית במחבת .

הרעיון של פשטידה במחבת הוא רעיון מצויין.

אין צורך להדליק תנור, ההכנה הרבה יותר מהירה ונוחה .

 

 

הפשטידה היא פרווה, מתאימה גם לארוחה בשרית.

מומלץ להשתמש במחבת בעלת תחתית עבה וציפוי  Non stick שלא דורש כמעט שמן.

 

 

המצרכים למחבת בקוטר- 20 

כרובית קטנה חתוכה לפרחים

בצל קצוץ

תפוח אדמה מבושל

ענף בצל ירוק חתוך דק

חופן עלי בזיליקום ואורגנו טריים – או כל ירק אחר- פטרוזיליה,שמיר

מלח, פלפל שחור

3 כפות פירורי לחם/קמח מצה

2 ביצים

 

מתחילים בבישול של הכרובית במי מלח עד לריכוך בערך עשרים דקות.

קוצצים את הכרובית דק .

במחבת מניחים 1-2 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה קלה.

מרסקים את תפוח האדמה לפירה.

מניחים בקערה את כל המרכיבים כולל הבצל המטוגן.

 מערבבים לתערובת אחידה.

מטפטפים על המחבת ככפית שמן  ומחממים היטב.

מעבירים את התערובת למחבת ומהדקים היטב.

מטגנים על אש גבוהה כשתי דקות.

מנמיכים את האש ומטגנים עוד כ 10 דקות.

בעזרת צלחת הופכים את הפשטידה לצד השני.

משמנים בעוד כפית שמן. 

מטגנים עוד כרבע שעה.

הפשטידה מוכנה.

אפשר להכין את אותה פשטידה עם ברוקלי, כרשה,תרד,בטטה פטריות או כל ירק שאוהבים.

– את הפשטידה אפשר להכין גם בתנור 

 

מתכוני פסח נוספים 

 

כנסו למתכוני הכרובית שלי 

 

אהבתם את המתכון ?

אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

 

 

חזרה לעמוד הראשי !

 

תגובות

תגובות