
עוגיות משגעות וממש מהירות להכנה
אותן אני מכינה שלא נשאר שום דבר מתוק אחרי שבת 🙂
מערבבים הכל בקערה – מיד יוצרים כדורים ,מצפים בשומשום ומכניסים לאפייה.
תוך חצי שעה בערך, יש לכם עוגיות שוות וטעימות.
העוגיות שהכנתי הן ללא מוצרי חלב וביצים כך שהן מעולות לטבעונים או אלרגים לחלב .
ניתן להשתמש גם בקמח כוסמין במקום בקמח רגיל או להחליף חצי מהקמח כמו שאני עשיתי
כדי להעשיר את העוגיות בקצת “בריאות”.
כמו כן חופן שומשום בתוך התערובת נותן עוד קראנץ וטעם נהדר לעוגייה.
פריכות וטעימות – עוגיות שומשום עם טחינה מהירות הכנה
בואו להכין –
המצרכים –
200 גר’ נטורינה /לחלבי – חמאה
1/2 כוס סוכר רגיל(אוהבים עוגיות מתוקות? תוסיפו עוד רבע כוס)
1/4 כוס סוכר חום
שקית סוכר וניל
חצי כוס טחינה
מעט גרידה של לימון
2 ורבע כוסות קמח כוסמין או לבן רגיל (אני שמתי חצי קמח כוסמין מלא וחצי קמח לבן רגיל )
כפית גדושה אבקת אפייה
חופן נדיב כ- 3 כפות שומשום לתוך העוגיות
ועוד כחצי כוס שומשום או יותר גם לציפוי
אופן ההכנה –
- מרככים מעט את הנטורינה במיקרו
- מוסיפים את שאר המרכיבים וניל,סוכר, טחינה ,קמח אבקת אפייה ו – 3 כפות שומשום. מערבבים לתערובת אחידה וחלקה .
- קורצים כדורים קטנים ומצפים אותם בשומשום
- מניחים על גבי נייר אפייה ומכניסים לתנור 175 מעלות ל כ- 20-30 דקות.
אוהבים עוגיות ? כנסו כאן -כל מתכוני העוגיות שלי ויש המוןןן
עוגיות טחינה ושומשום נדירות !
כמה פשוט להכנה -הכי קל בעולם
למתכונים קלים ומהירים לוחצים כאן
פריכות וטעימות – עוגיות שומשום עם טחינה מהירות הכנה
היי מהממת תודה על המתכונים הנפלאים
הכנתי את העוגיות אבל הן משתטחות באפיה מדוע??