פצצה של טעמים – פיצה בשרית מהממת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

ארוחה טעימה ומהירה שמכינים בקלי קלות.

פיצה בשרית – טעם של פיצה אבל בתערובת של בשר טחון שהוא מתובל בעגבניות ובזיליקום.

מונח על בצק פיצה מהיר , ארוחה ממש טעימה קלילה שמכינים בקלות.

כשיש בצק פיצה מוכן במקרר העבודה הופכת ממש קלה ופשוטה – מתכון למתחילים!

המרכיבים-

בצק פיצה קראסט בצק חדש של שמרית

לבשר –

300 גרם בשר בקר טחון טרי עם מעט שומן

3-4 עגבניות בשלות קצוצות דק

(או לחילופין – קופסא קטנה של עגבניות קצוצות דק)

בצל קצוץ

4 שיני שום כתושות

צרור עלי בזיליקום טרי קצוץ

מעט אורגנו מפורר

שמן זית

מלח

פלפל שחור

מעט תבלין צ'ילי לחריפות

אופן ההכנה –

מטגנים את הבצל במעט שמן זית.

מוסיפים את הבשר והשום.

מטגנים כמה דקות תוך כדי שמפוררים את הבשר.

מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל עוד כ- 2 דקות.

מוסיפים גם בזיליקום קצוץ ותבלינים.

מקררים את התערובת .

10 דקות לפני ההכנה מוציאים את הבצק מהמקרר.

פותחים כל כדור בעזרת הידיים ואחר כך עם המערוך לעיגול בעובי ס"מ בערך.

מעבירים לתבנית שמרופדת בנייר אפייה.

משטחים מעל הבצק את הבשר. מטפטפים שמן זית סביב על השוליים וקצת מעל הבשר.

מחממים תנור על 230 מעלות ומכניסים לאפייה של 10-15 דקות

מגישים מיד חם חם עם טחינה ליד זה מושלם !

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

בואו להיות איתי כאן  באינסטגרם מתכונים ישירות מהמטבח !!!

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

תגובות

תגובות