פיצה שקשוקה מטריפה – הכנה מהירה וקלה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פיצה שקשוקה הכנתם פעם ?

הכנתי מאפה שווה לארוחת ערב – פיצה שקשוקה נדירה !

הילדים בבית בבידוד והרעיונות נגמרים לכם ?

קבלו רעיון מדליק וטעים לארוחת ערב מהירה וטעימה

בצק פיצה שפותחים אותו היטב – משאירים שוליים קצת יותר עבים וממלאים בפנים ברוטב שקשוקה שמכינים ממש בקלות.

אפייה קצרה ואז שוברים ביצה במרכז ונותנים עוד כמה דקות אפייה עד שהבייצה מתייצבת.

מתיישבים וזוללים זה פשוט נהדר !

וכאין זמן ורוצים להכין ממש מהר – מוציאים בצק פיצה קראסט מהמקרר ומכינים.

לבצק פיצה בייתי – מתכון כאן 

המצרכים- 

בצק פיצה קראסט שמרית

לרוטב שקשוקה –

4 עגבניות גדולות אדומות ובשלות

2 שיני שום כתושות

חצי פלפל חריף ירוק/פלפל צ'ילי

חצי כפית כורייה(קימל טחון)

מלח

פלפל שחור

שמן זית

כף רסק עגבניות

2 ביצים גדולות

אופן ההכנה –

מוציאים את הבצק ופותחים אותו על נייר אפייה משומן .

עם הידיים מותחים ומשאירים שוליים יותר עבים.

מחממים את התנור 200 מעלות טורבו.

מכינים את הרוטב-

חותכים את העגבניות לקוביות קטנות.

מחממים 2-3 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את העגבניות.

מוסיפים את שאר המרכיבים וממשיכים לערבב היטב .

ניתן להוסיף חצי כוס מים.

מבשלים את הרוטב כ- 20 דקות, כשמערבבים מידי פעם.

מקררים היטב.

מניחים את הרוטב במרכז הבצק ממש כמו שמכינים פיצה רק כשכאן שמים כמות נכבדה של רוטב, כשמשאירים באמצע גומה קטנה כדי להכניס את הביצה אחר כך.

מכניסים לתנור ואופים כ- 10-15 דקות עד שרואים שהשוליים של הבצק השחימו.

מוציאים – שוברים את הביצה ומניחים במרכז .

מכניסים לאפייה של עוד כ- 5 דקות עד שרואים שהביצה אפוייה – לא יותר מידי כדי שתשאר

רכה.

מוציאים ומגישים – עם פטרוזיליה קצוצה מעל .

זה מושלם !

ארוחת ערב קלילה וטעימה

פיצה שקשוקה מטריפה – הכנה מהירה וקלה

מצטרפים כאן

לקבוצת הווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

מתכונים ישירות לנייד !

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

תגובות

תגובות