עוגת תמרים תפוח ופירות יבשים במיוחד לט”ו בשבט

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת תמרים ופירות יבשים קלה בחושה וטעימה

מתאימה לט”ו בשבש או סתם כקינוח

עוגה לחה טעימה וממש מוצלחת

מלאה בהמון טעמים טובים

ממליצה להכין אותה

 

המצרכים –

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

רבע כוס מיץ תפוזים

גרידה מתפוז

2 כפות ממרח תמרים או רבע כוס סילאן

חצי כוס שמן

כפית קינמון

כוס וחצי קמח

תפוח עץ מגורד

כפית אבקת אפייה

רבע כפית סודה לשתייה

קורט מלח

כחצי כוס פירות יבשים חתוכים לקוביות –

תמרים, חמוציות ,צימוקים ,משמש

רבע כוס אגוזי מלך קצוצים

אופן ההכנה –

בקערה מערבבים את כל היבשים – קמח ,אבקת אפייה , סודה לשתייה ואת הפירות היבשים ,אגוזים וקינמון.

בקערת המיקסר או בקערה טורפים את הביצים עם הסוכר והמלח.

מוסיפים את מיץ התפוזים, תפוח מגורד והשמן.

מוסיפים גם את ממרח התמרים .

מערבבים ואז מוסיפים את היבשים .

טורפים רק עד שהתערובת אחידה.

מעבירים לתבנית 24 או קוגלהוף קטנה.

אופים בתנור 180 מעלות כ 40 דקות עד שהעוגה יציבה במרכזה.

רוצים לקבל את המתכונים שלי החדשים ישירות לטלפון הנייד שלכם? קבוצת הווטסאפ שלי לוחצים כאן ומצטרפים 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

מוזמנים לאינסטגרם שלי שם תוכלו לראות את כל הסרטונים שלי

 מתנות קטנות האינסטגרם 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments