עוגת זברה - מתנות קטנות

עוגת וניל שוקולד זברה

תרגום מתכון מהרשת

 

 

מכינים תערובת לעוגת וניל , מחלקים לחצי.

מוסיפים 3 כפות שוקולית לחצי אחד .

מקבלים שתי תערובות של עוגה בשני צבעים.

שופכים לסירוגין כל פעם כמות זהה מכל תערובות למרכז העוגה.

אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה 40 דקות

 

3 ביצים

3/4 כוס סוכר

3/4 כוס חלב/מיץ תפוזים

3/4 כוס שמן

כפית גרידה תפוז

2 כוסות קמח

שקית אבקת אפייה

שקית וניל

3 כפות שוקולית

 

בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.

משלבים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.

מחלקם ל- 2

לתערובת אחת מוסיפים את השוקולית.

מעבירים לסירוגין, לתבנית עגולה 24-26 – על נייר אפייה .

 

 

 

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
סנן לפי קטגוריות
אירוח חלבי
בשר
דגים
המלצות קניה
טיפים והמלצות
כללי
ללא-קטגוריה
מוני מבקר מסעדות
מנות עיקריות
מרקים
מתכוני לייט
מתכונים בקלי קלות
סלטים
עוגות ומאפים
עוגיות
עוף
פשטידות ומלוחים
קינוחים
קינוחים פרווה
ראשי
תבשילים
תוספות