עוגת וניל שוקולד זברה
תרגום מתכון מהרשת
מכינים תערובת לעוגת וניל , מחלקים לחצי.
מוסיפים 3 כפות שוקולית לחצי אחד .
מקבלים שתי תערובות של עוגה בשני צבעים.
שופכים לסירוגין כל פעם כמות זהה מכל תערובות למרכז העוגה.
אופים בחום 180 מעלות כחצי שעה 40 דקות
3 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב/מיץ תפוזים
3/4 כוס שמן
כפית גרידה תפוז
2 כוסות קמח
שקית אבקת אפייה
שקית וניל
3 כפות שוקולית
בקערת המיקסר מקציפים ביצים וסוכר לתערובת תפוחה.
משלבים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
מחלקם ל- 2
לתערובת אחת מוסיפים את השוקולית.
מעבירים לסירוגין, לתבנית עגולה 24-26 – על נייר אפייה .