עוגת גבינה חגיגית ומרשימה בשילוב לוטוס של אדווה חדד הקונדיטורית המוכשרת .
לקראת שבועות אני מארחת בבלוג קונדיטורים מוכשרים מהרשת שאני ממש אוהבת ואדווה היא אחת מהם.
אדווה היא קונדיטורית צעירה ומקסימה שאת עבודותיה והיצירות המופלאות שלה, אני רואה מידי פעם בפייסבוק.
לאדווה עסק לקינוחים בהזמנה – אירועים, עוגות ראווה עוגיות ועוד .
לאדווה גם עמוד אינסטגרם פעיל – מוזמנים לעקוב אחריה adva1982
פניתי אליה והיא נענתה בשמחה לאתגר.
היי שמי אדווה חדד שף קונדטור יש לי עסק פרטי העונה על השם שקד מתוק .
חיה ונושמת אפייה כל חיי.
לפני כ 4 שנים החלטתי להתמקצע בתחום, סיימתי בבית ספר עושים בישול בהרצליה
וממשיכה ללכת לסדנאות ללמוד עוד חידושים.
אני אוהבת לאפות הכוללל.
עוגיות, שמרים, קינוחי בוטיק, עוגות ראווה, ימי הולדת, וכו'
יש לי מזה המון סיפוק ועוד יותר בזה שאני משמחת אנשים.
מודה לבורא עולם. משתפת אתכם במתכון טעים ומומלץץץץ
המצרכים לעוגה- תבנית קוטר 22 גובה 12
לתחתית הלוטוס-
200 גרם פירורי לוטוס טחון
80 גרם חמאה מומסת
למוס גבינה-
להשרות 8 גרם גלטין
עם 40 גר מים
160 גרם חלב
80 גרם שמנת
3 חלמונים
120 גרם סוכר
30 גרם קונפלור
400 גרם גבינה לבנה 9%
400 גרם שמנת מוקצפת לקרם רך
80 גרם סוכר
אופן ההכנה של התחתית- טוחנים לוטוס ממיסים את החמאה מאחדים.
לוקחים רינג עוטפים בשקף מניחים על תבנית יוצקים את התחתית ומקררים.
הכנת המוס גבינה –
בקלחת מחממים חלב שמנת. בקערה נפרדת מערבבים סוכר וחלמונים וקונפלור.
עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לקלחת לבישול עד הסמכה.
את הבלילה מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינה והגלטין המומס טורפים טוב ומקררים לטמפרטורת החדר.
במערבל מקציפים שמנת וסוכר לקרם רך לבסוף לאחד את המסות.
יוצקים על התחתית הקרה מכניסים את העוגה להקפאה ל 4 שעות .
לוקחים צנצצנת לוטוס מחממים .ובעוד פושרת יוצקים על העוגה ומקפיאים להתיצבות
מקשטים הקישוט מה שבא השמים אם הגבול.
הקישוט של הקנלים – הפרשתי קצת מהמוס ויצקתי לתבנית והקפאתי.
אחרי קירור טוב מחלצים את העוגה מהרינג,
מניחים על צלחת הגשה ופורסים ונהנים כמה שהפשטות מנצחת
בהצלחה !
כאן תוכלו להציץ לעבודותיה המרהיבות של אדווה
טל להזמנות – 0544703963
תודה לך אדווה יקרה ששיתפת אותנו במתכון הנפלא הזה
חג שבועות שמח !
קונדיטורים מתארחים בבלוג – מתכונים !