עוגת גבינה לוטוס של אדווה חדד קונדיטורים מתארחים בבלוג

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגת גבינה חגיגית ומרשימה בשילוב לוטוס  של אדווה חדד הקונדיטורית המוכשרת .

לקראת שבועות אני מארחת בבלוג קונדיטורים מוכשרים מהרשת שאני ממש אוהבת ואדווה היא אחת מהם.

 

אדווה היא קונדיטורית צעירה ומקסימה שאת עבודותיה והיצירות המופלאות שלה, אני רואה מידי פעם בפייסבוק.

לאדווה עסק לקינוחים בהזמנה – אירועים, עוגות ראווה עוגיות ועוד .

לאדווה גם עמוד אינסטגרם פעיל – מוזמנים לעקוב אחריה adva1982

 

פניתי אליה והיא נענתה בשמחה לאתגר.

 

היי שמי אדווה חדד שף קונדטור יש לי עסק פרטי העונה על השם שקד מתוק .

חיה ונושמת אפייה כל חיי.

לפני כ 4 שנים החלטתי להתמקצע בתחום, סיימתי בבית ספר עושים בישול בהרצליה

וממשיכה ללכת לסדנאות ללמוד עוד חידושים.

אני אוהבת לאפות הכוללל.

עוגיות,  שמרים, קינוחי בוטיק, עוגות ראווה, ימי הולדת, וכו'

יש לי מזה המון סיפוק ועוד יותר בזה שאני משמחת אנשים.

מודה לבורא עולם. משתפת אתכם במתכון טעים ומומלץץץץ


😋😋😋

 

המצרכים לעוגה- תבנית קוטר 22 גובה 12

לתחתית הלוטוס-

200 גרם פירורי לוטוס טחון

80 גרם חמאה מומסת

 

למוס גבינה-

להשרות 8 גרם גלטין

עם 40 גר מים

160 גרם חלב

80 גרם שמנת

3 חלמונים

120 גרם סוכר

30 גרם קונפלור

400 גרם גבינה לבנה 9%

400 גרם שמנת מוקצפת לקרם רך

80 גרם סוכר

 

 

אופן ההכנה של התחתית- טוחנים לוטוס ממיסים את החמאה מאחדים.

לוקחים רינג עוטפים בשקף מניחים על תבנית יוצקים את התחתית ומקררים.

הכנת המוס גבינה –

בקלחת מחממים חלב שמנת. בקערה נפרדת מערבבים סוכר וחלמונים וקונפלור.

עושים השוואת טמפרטורות ומחזירים לקלחת לבישול עד הסמכה.

את הבלילה מעבירים לקערה, מוסיפים את הגבינה והגלטין המומס טורפים טוב ומקררים לטמפרטורת החדר.

במערבל מקציפים שמנת וסוכר לקרם רך לבסוף לאחד את המסות.

יוצקים על התחתית הקרה מכניסים את העוגה להקפאה ל 4 שעות .

לוקחים צנצצנת לוטוס מחממים .ובעוד פושרת יוצקים על העוגה ומקפיאים להתיצבות

מקשטים הקישוט מה שבא השמים אם הגבול.

הקישוט של הקנלים – הפרשתי קצת מהמוס ויצקתי לתבנית והקפאתי.

אחרי קירור טוב מחלצים את העוגה מהרינג,

מניחים על צלחת הגשה ופורסים ונהנים כמה שהפשטות מנצחת

בהצלחה !

 

 

כאן תוכלו להציץ לעבודותיה המרהיבות של אדווה

טל להזמנות –  0544703963

  

    

 

תודה לך אדווה יקרה ששיתפת אותנו במתכון הנפלא הזה 

חג שבועות שמח !

 

וכאן כל מתכוני שבועות !

 

קונדיטורים מתארחים בבלוג – מתכונים !

תגובות

תגובות