עוגת גבינה אפוייה קלאסית - מתנות קטנות

 

 

עוגת גבינה הכי קלאסית שיש

כמו של פעם בציפוי שמנת חמוצה

קלה קלה להכנה

 

מה צריך ?

תבנית  בקוטר 24 ס"מ

המצרכים לבסיס העוגה –
130 גרם ביסקוויטים טחונים אפשר לוטוס
60 גרם חמאה מומסת

למלית:
750 גרם  גבינה לבנה
200 מ"ל שמנת חמוצה של פעם
1/3 כוס  קורנפלור
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל איכותית או 2 שקיות

הציפוי:
200 מ"ל  שמנת חמוצה
2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה- 

מחממים תנור 150 מעלות.

מכינים את הבסיס – טוחנית ביסקויטים ומשלבים חמאה.

מעבירים מעל נייר אפייה ומהדקים.

מכניסים לקירור.

בקערה גדולה טורפים יחד גבינה לבנה, שמנת חמוצה,  סוכר,קורנפלור ווניל לתערובת אחידה.

משלבים את הביצים אחת אחת.

יוצקים את הגבינה מעל בסיס הבסקויט.

מעבירים לאפייה של כשעה וחצי 150 מעלות.

משאירים להצטנן בתנור 10 דקות. מערבבים את השמנת עם אבקת הסוכר ומצפים את העוגה.

בזהירות. מחזירים לתנור לעוד 5 דקות אפייה 150 מעלות.

משאירים את העוגה להצטנן בתנור.

מעבירים למקרר

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
סנן לפי קטגוריות
אירוח חלבי
בשר
דגים
המלצות קניה
טיפים והמלצות
כללי
ללא-קטגוריה
מוני מבקר מסעדות
מנות עיקריות
מרקים
מתכוני לייט
מתכונים בקלי קלות
סלטים
עוגות ומאפים
עוגיות
עוף
פשטידות ומלוחים
קינוחים
קינוחים פרווה
ראשי
תבשילים
תוספות