עוגיות פרח ריבה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

עוגיות פרח ריבה 

אחת העוגיות האהובות והפופולריות ביותר.

בצק פריך חמאתי נמס בפה במילוי ריבה בייתית טובה .

תגידו יש יותר טוב מזה ?

וחוץ מזה מעולה לניצול ריבות בייתיות שמונחות במקרר… ואצלי יש הרבה כאלה 😉

לעבודה קלי קלות,

 

הבצק- 35-45 עוגיות תלוי בגודל הרצוי

250 גר' חמאה

1/2 כוס סוכר

ביצה

שקית וניל

גרד לימון

4 כפות שמנת מתוקה

1/2 כוס קורנפלור

1/2 2 כוסות קמח

1/4 כפית אבקת אפייה (ממש קורט)

 

בקערה מניחים חמאה רכה, סוכר, שמנת וביצה.

מערבבים היטב. משלבים את שאר המרכיבים.

מאחדים לבצק הומוגני.

מכניסים למקרר למנוחה של כשעה.

 

מרדדים את הבצק על משטח מעט מקומח.

קורצים צורות רצויות. 

מכניסים לאפייה לתנור מחומם 170 מעלות לכ- 15 שעה.

הבצק צריך להזהיב ממש מעט.

מקררים , מורחים בריבה איכותית שאוהבים.

סוגרים לסנדוויץ ומתענגים מכל ביס 🙂

 

 

 

כנסו לעוד מתכוני עוגיות שלי 

 

אהבתם את המתכון ?אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות