עוגיות עבאדי מתכון מנצח לעוגיות עבאדי בייתיות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות עבאדי מתכון מנצח לעוגיות עבדי בייתיות  – קל ופשוט להכנה .

העוגייה המלוחה הכי פופולרית ואהובה שיש.

נשנוש מלוח ומפנק שמכינים בקלי קלות.

מתכון קל ופשוט – ללא מוצרי חלב , ביצים או שמרים.

העוגיות יוצאות פריכות וממש קרובות בטעמם לעוגיות עבאדי המוכנות שקונים בסופר.

מצרכים פשוטים וזמינים שיש בכל מזווה.

השימוש במי סודה ולימון הוא שגורם לעוגייה להיות פריכה וטעימה ללא חומרי תפיחה נוספים !

את הקמח במתכון אפשר להחליף בקמח כוסמין לבן או מלא – יוצא מעולה וטעים.

איך מכינים עוגיות עבאדי  ?

מתכון מנצח !

לפני שמתחילים ממש כדאי לכם להצטרף אלי לעמוד התוסס באינסטגרם שלי 

המצרכים  ל  4 תבניות תנור

קילו קמח

כוס וחצי שומשום

2 כפות מלח

2 כפות סוכר

2 כוסות שמן (אפשר כוס שמן זית)

2 כוסות מי סודה – במידה ואין לכם מי סודה אפשר להשתמש בבירה לבנה כתחליף

או במים עם חצי כפית סודה לשתייה.

כף מיץ לימון/חומץ

תוספות של תבלינים – זרעי קימל , ינסון , קצח

 

 

אופן ההכנה-

בקערה מניחים את המצרכים היבשים ומוסיפים את השמן ומי הסודה ולבסוף את הלימון.

מערבבים לבצק אחיד רך וגמיש.

מכסים את הבצק ונותנים מנוחה של כ – 15 דקות.

יוצרים עוגיות בצורת טבעת ומניחים על נייר אפייה.

מכניסים לתנור מחומם מראש על 175 מעלות.

אופים כחצי שעה או עד שהעוגיות מזהיבות יפה.

 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית

 מתייגים אותי באינסטגרם 

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

חזרה לדף הראשי !

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments