עוגיות מרנג אגוזים – נשיקות מרנג שוויצרי מלאות באגוזים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

עוגיות מרנג אגוזים – נשיקות מרנג שוויצרי מלאות באגוזים

עוגיות מרנג אגוזים שהם בעצם נשיקות מרנג שוויצרי מלאות באגוזים טחונים, בטעם לימוני  פשוט עוגייה נהדרת.

הכנתי מרנג שוויצרי ,הוספתי לו אגוזי מלך טחונים וזילפתי נשיקות.

נשיקות עשויות מ- 2 מצרכים בסיסיים – חלבונים וסוכר ועם תוספת של אגוזים זה יוצא מושלם.

להכנת העוגיות , הכנתי מרנג שוויצרי  – זהו מרנג יציב המשמש גם למתוקים שלא דורשים אפייה, כמו פאי לימון או קרמבו . הנשיקות יוצאות מדוגמות וקל מאוד לזלף אותן.

מרנג שוויצרי מכינים כך-

יוצרים בן מארי – מחממים בסיר קטן מעט מים על אש נמוכה.

מערבבים את החלבונים והסוכר ומניחים מעל האדים . מערבבים היטב עד שהסוכר נמס.

לאחר שבודקים שכל הסוכר נמס אפשר להעביר להקצפה במיקסר.

למי שחוגג מימונה אלו בהחלט עוגיות שמתאימות להכין ואפשר להכין מראש,  נשמרות בקופסה אטומה אפילו כמה שבועות.

המצרכים –

כוס סוכר (200 גר’)

חצי כוס חלבונים (כ – 3 חלבונים ) 130 גר’

שקית סוכר וניל

קורט מלח

כפית גרידה של לימון

כוס אגוזי מלך טחונים דק דק

אופן ההכנה –

  • בסיר קטן מחממים מעט מים לאחר שהמים רתחו מעבירים לאש נמוכה.
  • מערבבים היטב בקערה את החלבונים עם הסוכר .
  • מעבירים את הקערה מעל הסיר וחשוב שהקערה לא תגע במים – היא צריכה להתחמם רק מהאדים.
  • בעזרת מטרפה מערבבים מידי פעם עד שרואים שהסוכר נמס – זה לוקח בערך 10 דקות.
  • מעבירים את החלבונים עם הסוכר המומס לקערת המיקסר ומקציפים.
  • משלבים גם את הוניל, וקורט מלח. מקציפים עד לקבלת קצף יציב וחזק.
  • מיד לאחר ההקצפה משלבים את אגוזי המלך הטחונים וגרידה של לימון ומערבבים בעדינות לקבלת תערובת אחידה.
  • מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב ומזלפים נשיקות על גבי נייר אפייה.
  • אפייה בתנור שחומם מראש על 90-100 מעלות – טורבו  כשעה וחצי – זמן האפייה והטמפרטורה משתנים מתנור לתנור , כי כל תנור יש לו רמה אחרת ודרגה אחרת של חימום – אם ראיתם שהנשיקות מקבלות מהר מידי צבע תנמיכו את התנור ל- 80 מעלות ותאפו זמן רב יותר.

עוגיות מרנג אגוזים – נשיקות מרנג שוויצרי מלאות באגוזים

מתכונים לפסח

חוברת מתכונים לקינוחי פסח 

מבחר ענק של מתכונים והצעות לארוחות השבת 

לוחצים כאן ומגלגלים 

תוכלו לראות מתכונים שלי גם  בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – כדאי ושווה להצטרף !!! מתכונים חדשים והצעות לתפריט יומי מידי יום

עוקבים אחרי גם באינסטגרם

מצטרפים כאן

לקבוצת הווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

מתכונים ישירות לנייד !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.

מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments