עוגיות בצק עלים קראנץ קינמון וקקאו

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

קינוח מהיר ותמיד טעים

בצק עלים מקופל עם חמאה סוכר קינמון ומעט קקאו.

יחזיר אתכם מיד לעוגיות הילדות שעדיין מוכרים פה ושם בסופר וגם במאפיות.

קל להכין אותן והן נשנוש ממש טעים ליד הקפה.

עוגיות קראנץ זריזות ושווה

מתכון למתחילים ,

המצרכים-

בצק עלים שמרית

2 כפות סוכר דמררה/רגיל/חום

כפית קינמון

כפית קקאו

כף חמאה רכה/אפשר פרווה עם נטורינה

 

אופן ההכנה –

מערבבים את הסוכר עם הקינמון והקקאו.

פותחים את הבצק וסמנים קו בדיוק באמצע.

מורחים על חצי הבצק חמאה רכה.

מפזרים את הסוכר ומהדקים עם היד לבצק.

מניחים את החצי השני מעלה החצי עם הסוכר.

חותכים למלבנים ברוחב 2 וחי ס”מ בערך.

חילקתי ל- 10 חלקים.

באמצע מסמנים וחותכים מהבצק – כנסו לסרטון לראות בדיוק איך הכנתי

מקפלים לצורת קראנץ ומניחים על נייר האפיה.

תנור מחומם על 180 מעלות אפייה של חצי שעה.

ואחר כך עוד 10 דקות בחום יותר נמוך 160 כדי שהעוגיות יצאו קראנציות .

עד שמרגישים שהבצק יבש.

עוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

כנסו כאן והצטרפו לקבוצת ווטסאפ שלי

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם

עוגיות בצק עלים קראנץ קינמון וקקאו

Subscribe
Notify of
0 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments