עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
עוגיות בסבוסה נדירות
עוגיות לכל מי שאוהב את הטעם של עוגות הסולת דמוי בסבוסה. העוגיות הבאות ממש תואמות את העוגה.
עוגיות רכות ועסיסיות בטעם נפלא .
איך מכינים עוגיות בסבוסה כאלה נדירות ?
ממש בקלי קלות ובזריזות
מתכון קל ומהיר !
המצרכים –
200 גר’ חמאה
3 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
2/3 כוס סולת
חצי כוס קוקוס או שקדים טחונים אני שמתי שקדים
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפייה
2 ביצים
2-3 כפות מיץ תפוזים טרי/לימון/מים
גרידת מתפוז טרי
לקישוט חצאי שקדים.
פיסטוק טחון או קוקוס
לסירופ-
כוס וחצי סוכר
כוס וחצי מים
חצי לימון סחוט
מעט גרידה של תפוז
אופן הכנת העוגיות –
- מחממים את מצרכי הסירופ בסיר ומבשלים כ- 20 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט.
- בקערה מערבבים חמאה רכה עם סוכר וביצים.
- משלבים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מניחים במקרר למנוחה של חצי שעה.
- מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה וקורצים עיגולים בקוטר 3 ס”מ.
- נועצים שקד בעוגיות.
- מכניסים לאפייה של כ- 25 דקות עד להזהבה קלה של העוגיות.
- כשהעוגיות יוצאות מהתנור טובלים אותן בתוך הסירופ.
- לקישוט מפזרים פיסטוק או קוקוס מעל העוגיות מיד לאחר שטבלנו בסירופ.
- מומלץ להגיש את העוגיות 24 שעות אחרי ההכנה.
וואו – עוגייה משגעת פשוט נדירה !
פרווה ללא מוצרי חלב !
כאן לוחצים לקינוחי הפרווה שלי
כנסו כאן למאגר מתכוני העוגיות שלי
מצטרפים לווטסאפ – מתכונים ישירות לנייד !
הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית
מתייגים בעמוד האינסטגרם שלי !
בפייסבוק בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
חזרה לדף הראשי !
* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים והתמונות המצולמות באתר,
הן קניינה הבלעדי של “מתנות קטנות” בלוג אוכל.
מוגנות ע”י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.
לא כתוב בכמה מעלות אופים