עוגיות בסבוסה נדירות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

עוגיות בסבוסה נדירות

עוגיות לכל מי שאוהב את הטעם של עוגות הסולת דמוי בסבוסה. העוגיות הבאות ממש תואמות את העוגה.

עוגיות רכות ועסיסיות בטעם נפלא .

אפשר להכין אותן בגרסה חלבית או פרווה .

אני הכנתי אותן פרווה

השתמשתי בנטורינה כתחליף פרווה לחמאה –

תחליף המועדף עלי במבחן התוצאה לעוגיות הפרווה שלי.

 

איך מכינים עוגיות בסבוסה כאלה נדירות ?

ממש בקלי קלות ובזריזות

מתכון קל ומהיר !

 

המצרכים –

200 גר' נטורינה (תחליף פרווה לחמאה )

3 כפות סוכר

שקית סוכר וניל

2/3  כוס סולת

חצי כוס קוקוס או שקדים טחונים אני שמתי שקדים

כוס וחצי קמח

שקית אבקת אפייה

2 ביצים

2-3 כפות מיץ תפוזים טרי/לימון/מים

גרידת מתפוז טרי

לקישוט חצאי שקדים.

פיסטוק טחון או קוקוס

לסירופ-

כוס וחצי סוכר

כוס וחצי מים

חצי לימון סחוט

מעט גרידה של תפוז

אופן הכנת העוגיות –

  • מחממים את מצרכי הסירופ בסיר ומבשלים כ- 20 דקות עד שהסירופ מסמיך מעט.
  • בקערה מערבבים נטורינה רכה עם סוכר וביצים.
  • משלבים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
  • מניחים במקרר למנוחה של חצי שעה.
  • מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה וקורצים עיגולים בקוטר 3 ס"מ.
  • נועצים שקד בעוגיות.

  • מכניסים לאפייה של כ- 25 דקות עד להזהבה קלה של העוגיות.
  • כשהעוגיות יוצאות מהתנור טובלים אותן בתוך הסירופ.
  • לקישוט מפזרים פיסטוק או קוקוס מעל העוגיות מיד לאחר שטבלנו בסירופ.

  • מומלץ להגיש את העוגיות 24 שעות אחרי ההכנה.

וואו – עוגייה משגעת פשוט נדירה !

פרווה ללא מוצרי חלב !

כאן לוחצים לקינוחי הפרווה שלי 

כנסו כאן למאגר מתכוני העוגיות שלי 

מצטרפים לווטסאפ –  מתכונים ישירות לנייד !

 

הכנתם את המתכון? צלמו אותו ושתפו אותי במדייה החברתית

 מתייגים בעמוד האינסטגרם שלי !

 בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !!!

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

חזרה לדף הראשי !

 

 

* לידיעתכם , כל המתכונים, התכנים  והתמונות המצולמות באתר,

הן קניינה הבלעדי של "מתנות קטנות" בלוג אוכל.

מוגנות ע"י זכויות יוצרים ואין לעשות בהן שימוש ללא היתר.

תגובות

תגובות