סלט קפרזה מתכון – מתכון לסלט קפרזה איטלקי עם עגבניות וגבינת מוצרלה טרייה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

  

מתכון לסלט קפרזה איטלקי עם עגבניות שרי, כדור מוצרלה טרייה ובזיליקום טרי ישר מהגינה .

סלט קפרזה איטלקי , נכנס והתאקלם יפה מאוד פה בארץ ,כמעט בכל מסעדה או בית קפה יש סלט קפרזה בתפריט.

סלט מרענן וטעים וגם קל מאוד להכנה, מעולה לארוחת ערב קייצית  ולאירוח חלבי.

בשבועות  ,סלט קפרזה היה חלק מהסלטים שהגשתי והאורחים פשוט חיסלו אותו בשנייה.

הסלט הכי אהוב על השולחן !

נשארו לכם עגבניות שרי וגבינה משבועות – רוצו להכין ,

עם לחם טרי זה מושלם !

פשוט וקל להכנה,

המצרכים להכנת סלט קפרזה איטלקי –

חופן נדיב של עגבניות שרי חתוכות לחצאים – אפשר לערבב כמה סוגים וצבעים

בצל סגול קטן פרוס דק

עלי בזיליקום טריים ורעננים

כדור מוצרלה טרייה 

שמן זית,מלח ,פלפל

מעט חומץ בלסמי

איך מכינים סלט קפרזה ?

 

מכינים צלחת הגשה יפה .

מערבבים את חצאי עגבניות השרי עם פרוסות הבצל הסגול ומניחים על צלחת ההגשה. תבלים ממש במעט מלח ופלפל שחור.

קורעים את גבינת המוצרלה לחתיכות פרי סטייל.

מפזרים עלי בזיליקום בנדיבות.

מזרזפים מלמעלה מעט שמן זית וחומץ בלסמי .

מגישים עם לחם טוב

סלט שווה ביותר טרי ומרענן לקיץ

עוד אחד ממעדני המטבח האיטלקי החביב עלי

מתכון לסלט קפרזה איטלקי עם עגבניות וגבינת מוצרלה טרייה

תכינו זה נהדר !

 

 כאן מבחר מתכוני הסלטים שלי 

 

 

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם  bake_cook_food

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

כאן מאגר המתכונים לשבועות 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

וגם מוזמנים ל  – מרומניה באהבה מתכונים ואוכל בניחוח רומני

חזרה לדף הראשי !

תגובות

תגובות