סלט כרוב סיני שומשום וגרעינים
סלט הכרוב הקבוע אצלנו בבית ביחד עם כל הסלטים שלי, קל ופשוט להכנה
הסלט שכולם ממש אוהבים ויכול לשמש ממש כארוחה.
איך מכינים סלט כרוב בסיגנון סיני ?
כרוב בינוני
1/4 כוס שומשום מלא (אפשר רגיל)
1/4 כוס גרעיני חמניה או שקדים פרוסים ( מקור הסלט עם שקדים פרוסים)
1/4 כוס שמן
1/4 כוס חומץ או מיץ לימון טרי
מלח,
3 כפות דבש או סילאן
1/3 כוס רוטב סויה
קוצצים את הכרוב – הכי קל במעבד מזון לפרוסות דקות.
מחממים מחבת כבדה וקולים את השומשום והגרעינים /שקדים עד הזהבה קלה.
מעבירים מעל הכרוב.
מערבבים את חומרי הרוטב ומשלבים לכרוב מערבבים היטב.
הסלט טעים לאחר כחצי שעה שחומרי הרוטב נספגו בכרוב.
סלט מופלא וטעים
אל תוותרו על השומשום המלא, נותן אקסטרא טעם וקרנציות.
סלט כרוב סיני מופלא .
כל מתכוני הסלטים שלי כאן
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !