סלט חסה אבוקדו עשיר וטעים כמו בבתי קפה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

 

סלט חסה אבוקדו עשיר וטעים כמו בבתי קפה

זה הזמן המתאים לעשות קיזוזים ולשים את הסלטים במרכז הארוחה שלנו.

אחרי כל הזלילות של החגים פסח ועצמאות , הכנתי סלט נהדר צבעוני מרהיב וברור שגם טעים. ארוחה שלמה על הצלחת .

שילוב של חסות עם ירקות ופרי (במקרה זה ענבים) בתוספת רוטב קלאסי שתמיד טעים על סלטים, יצר סלט ממש מופלא .

כמה דקות עבודה ויש לכם סלט כייפי ומרענן ,ממש כמו אלה שמגישים במסעדות ובבתי קפה.

הסלט – חוץ מזה שהוא טעים הוא גם יפייפה וצבעוני , וכמובן שהוא יתאים לארוחת שבועות שמתקרבת ובאה לכן ממליצה לשמור את המתכון !

כשאין אבוקדו בעונה -אפשר לשלב קוביות גבינה כמו – בולגרית ,פטה עיזים צפתית או מה שאוהבים.

הסרטון לסלט ואיך הכנתי עלה אצלי באינסטגרם אז ממש שווה וכדאי לעקוב אחרי שם !

לוחצים כאן והסרטון עולה 

המצרכים

אבוקדו בינוני

5-8 עלי חסה מסולסלים/אפשר גם חופן עלי רוקט

5 עלי חסה רומית (לבבות חסה ערבית ) לפרוס גס

או חסה אחרת כמו סלנובה/ אייסברג.

10 יחידות – חופן עגבניות שרי חצויות (במקרה שלי צהובות )

מלפפון גדול חתוך לקוביות

בצל ירוק קצוץ דק

10 ענבים אדומים פרוסים (ללא חרצנים)

**אם אין לכם ענבים תוכלו להחליף בקוביות תפוח חמצמץ או פרוסות אגס.

2 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בלסמי

מיץ מחצי לימון

מעט מלח גס

אופן ההכנה –

חותכים את האבוקדו לחצי ומוציאים כל חצי עם כף כך שישאר שלם.

פורסים כל חצי לפרוסות.

מסדרים את עלי החסה בתחתית צלחת הגשה גדולה ושטוחה.

מעליה מניחים את חצאי האבוקדו הפרוסים.

מסדרים סביב עגבניות שרי חצויות , קוביות מלפפון וענבים פרוסים.

מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק, מלח גס לימון ומזלפים שמן זית וחומץ בלסמי.

זהו הסלט מוכן ואפשר להגיש

לחם טוב ואתם מסודרים ארוחה שווה בכמה דקות עבודה .

 מתנות קטנות האינסטגרם

 

 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

למאגר הסלטים הגדול כנסו  כאן בקישור 

כנסו כאן  להצטרף לווטסאפ שלי 

ווטסאפ גם כאן 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments