נתחי פרגית עוף וברוקולי ארוחה שלמה בסיר
ארוחה נפלאה וקלה להכנה !
פרגיות וברוקולי טרי.
עונת הברוקולי בשיאה והוא הכי טעים כשהוא טרי. אני מאוד אוהבת לשלב אותו בארוחות שלי ,
המנה היא לייט אם מקפידים להשתמש במעט שמן !
נהדרת לארוחות אמצע השבוע, לאיזון ולדיאטה.
המצרכים-
חצי קילו קוביות פרגית עוף נקיות משומן ועצמות (אפשר גם חזה עוף)
חצי קילו פרחי ברוקולי
בצל קטן
שן שום
כף קורנפלור
מלח , פלפל
2 כפות סויה
כף רכז רימונים
כף סילאן /דבש
2 כפות רוטב טריאקי וגם רוטב צ’ילי חריף
אופן ההכנה –
מרתיחים מים בסיר ומבשלים את פרחי הברוקולי 3 דקות ,מעבירים למים קרים . ואחר כך מסננים ומניחים בצד.
מניחים את נתחי הפרגית במרינדה של כף רוטב סויה , פלפל שחור , וקורנפלור.
מחממים ווק עם מעט שמן ומטגנים היטב משני הצדדים .
מוציאים לצלחת ומכניסים לאותה מחבת את הבצל והשום ,מטגנים מעט, מוסיפים צ’ילי, רכז רימונים ,סילאן וטריאקי .משלבים חזרה את העוף והברוקולי החלוט . מקפיצים עוד 2,3 דקות וסוגרים את האש .
מושלם להגיש עם אטריות ואורז
נתחי פרגית עוף וברוקולי ארוחה שלמה בסיר
מחפשים מתכונים מהירים וקלים ? – לוחצים כאן