מתכון לסלט ירוק תאנים וגבינה כחולה
את הסלט הזה הכנתי לארוחת ערב חגיגית והוא היה בין המנות הראשונות שהוגשו לשולחן.
נרשמה התלהבות מהסועדים.
סלט נפלא ושילוב מרכיבים נהדר .
ביס מדהים לפתוח ארוחת ערב טובה.
היום אפשר להשיג בשווקים ובחנויות הירקות גם פירות שאינן בעונתם.
נכנסתי לחנות הירקות וראיתי תאנים יפיפיות.
מיד דמיינתי אותם על סלט או כקישוט לפתיחה של הארוחה.
בסופו של דבר הכנתי מהן סלט והוא היה פשוט מוצלח.
המצרכים-
עלי חסה סלנובה חופן נדיב(או כל חסה אחרת)
עלי רוקט חופן נדיב
5 -6 תאנים חצויות(אפשר להחליף באגס אם לא מצאתם)
גבינה כחולה מגורדת גס ( 3-4 כפות ) רוקפור
אגוזי מלך כרבע כוס
חומץ בלסמי
מעט לימון
ושמן זית
אופן ההכנה –
מסדרים את העלים הירוקים על צלחת הגשה שטוחה
מעל העלים מניחים את התאנים החצויות
מפזרים את הגבינה סביב וגם את האגוזים.
רגע לפני ההגשה מזלפים שמן זית ,חומץ בלסמי ומעט לימון.
סלט נפלא יפיפה וטעים
מתנות קטנות האינסטגרם
מתכונים לכל הסלטים באתר
מתכונים מהירים וקלים
מתכונים לארוחות השבת
מתכונים צמחוניים ללא בשר
כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי “
***כל הזכויות שמורות לדפנה אוסטר מיכאל
“מתנות קטנות בלוג אוכל “
אין להעתיק תוכן ותמונות מהאתר