משה בתיבה מבצק פיצה

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מודה בהחלט שאחד המאכלים המושחתים שאוהבים אצלנו במשפחה כמו בהרבה משפחות טובות בישראל זה בורקס משה בתיבה –

בצק עלים עטוף בנקניקיה, הרי זהו החטיף הלאומי שלנו בשישי שבת…

אז אחת לכמה שבועות אני מכינה אותו למשפחה.

סופשבוע האחרון תכננתי להכין משה בתיבה. הייתי בטוחה שיש לי בצק עלים במקרר ,

אז זהו, שלא היה ומה שכן היה לי זה בצק פיצה מוכן.

מה עושים ? מאלתרים…

פתחתי את הבצק והכנתי משה בתיבה משודרג עם מריחה של פסטו בתחתית.

יצאו מאפים נהדרים וטעימים שנחטפו בכמה דקות עוד לפני שהתחילה הארוחה

משה בתיבה עם בצק פיצה ופסטו זה מעדן !

המצרכים-

בצק פיצה שמרית

נקניקיות מיני או נקניקיה שחותכים בערך ל- 3-4 ס"מ

כ- 3 כפות פסטו או לפי צורך

מתכון לממרח פסטו כאן 

אופן ההכנה –

ממש ממש פשוט

פותחים את הבצק

חותכים לריבועים בערך 4/4

מורחים מריחה קטנה של פסטו על כל ריבוע.

מניחים נקניקיה קטנה במרכז וסוגרים משני הצדדים.

מכניסים לאפייה 175 מעלות ,בערך 20  דקות או עד שרואים שמזהיב יפה.

מגישים עם חרדל,קטשופ,מיונז,או חומוס

פינוק שווה וקליל!

מתכונים מהירים וקלים 

מתכונים לארוחות השבת 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם

תגובות

תגובות