מרק תרד מופלא

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מרק תרד חלומי מלטף ומפנק.

מנה חמה לארוחת ערב חורפית ומנחמת .

מעט מצרכים והרבה טעם .

את המרק מומלץ להגיש עם קרוטונים תוצרת בית או לחם טרי וטעים!

 

המצרכים –

חבילה גדולה של תרד בשרני

כרשה בינונית פרוסה

בצל קצוץ

25 גר חמאה

כוס חלב

מעט אגוז מוסקט

מלח ,פלפל שחור

להגשה-

גבינת עיזים קשה מגוררת או אחרת  כמו מוצרלה ,קשקבל

אופן ההכנה –

מחממים את החמאה בסיר כבד ומטגנים את הבצל והכרשה.

שוטפים היטב את עלי התרד ומכניסים גם כן לסיר,

לאחר שהתרד מטגן היטב ומאבד מהנפח, מוזגים מים לכיסוי .

מתבלים ומבשלים כ 20 דקות .

טוחנים את המרק בבלנדר מוט לתערובת חלקה .

מוסיפים את החלב (אפשר מעט שמנת מתוקה ).

בהגשה מפזרים מעל המרק מעט גבינה מגוררת

מגישים עם ללחם טרי איכותי או קרוטונים תוצרת בית .

המרק יכול להפוך בקלות לרוטב ירוק לניוקי – או מנת פסטה

 

אוהבים מרקים ?

אין על מרק בחורף

מאגר מתכוני המרקים שלי 

 

חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !

מבחר ענק של מתכונים צמחוני 

רוצים להיות מעודכנים ?

הצטרפו לדף הפייסבוק “מתנות קטנות התפריט היומי” 

וגם לקבוצה ” התפריט היומי” 

כאן קישור לאינסטגרם שלי בואו לעקוב ושתפו חברים !

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments