מרק תרד חלומי מלטף ומפנק.
מנה חמה לארוחת ערב חורפית ומנחמת .
מעט מצרכים והרבה טעם .
את המרק מומלץ להגיש עם קרוטונים תוצרת בית או לחם טרי וטעים!
המצרכים –
חבילה גדולה של תרד בשרני
כרשה בינונית פרוסה
בצל קצוץ
25 גר חמאה
כוס חלב
מעט אגוז מוסקט
מלח ,פלפל שחור
להגשה-
גבינת עיזים קשה מגוררת או אחרת כמו מוצרלה ,קשקבל
אופן ההכנה –
מחממים את החמאה בסיר כבד ומטגנים את הבצל והכרשה.
שוטפים היטב את עלי התרד ומכניסים גם כן לסיר,
לאחר שהתרד מטגן היטב ומאבד מהנפח, מוזגים מים לכיסוי .
מתבלים ומבשלים כ 20 דקות .
טוחנים את המרק בבלנדר מוט לתערובת חלקה .
מוסיפים את החלב (אפשר מעט שמנת מתוקה ).
בהגשה מפזרים מעל המרק מעט גבינה מגוררת
מגישים עם ללחם טרי איכותי או קרוטונים תוצרת בית .
המרק יכול להפוך בקלות לרוטב ירוק לניוקי – או מנת פסטה
אוהבים מרקים ?
אין על מרק בחורף
מאגר מתכוני המרקים שלי
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
מבחר ענק של מתכונים צמחוני
רוצים להיות מעודכנים ?