
מרק טעים פשוט וקל להכנה.
מכיל עדשים וירקות – בריא משביע וטעים.
כידוע עדשים הם קיטניה בריאה מכילה חלבונים ,ויטמינים וסידן.
אני אישית אוהבת לאכול צלחת כזו לארוחת צהריים עם פרוסת לחם מרוחה בחומוס, שילוב מופלא וטעים.
המצרכים- לסיר משפחתי כ- 4 מנות
1 בצל קצוץ
3/4 כוס עדשים ירוקות
גזר גדול חתוך לקוביות
קישוא חתוך לקוביות
בטטה קטנה חתוכה לקוביות
תפוח אדמה חתוך לקוביות
1-2 שיני שום
ענף סלרי גדול פרוס
כמה ענפי פטרוזיליה,ושמיר
מלח, פלפל, מעט כמון
לחריפות מעט שבבי צ'ילי
שן שום
אופן ההכנה-
בסיר עמוק להניח כפית שמן ולטגן את הבצל והשום להוסיף את שאר המרכיבים לתבל ולכסות במים.
להעביר לאש נמוכה לבישול של כ- 40 דקות.
להעביר חלק מהירקות והעדשים לבלנדר, להוסיף פטרוזיליה טרייה ושן שום.
לטחון למחית חלקה.
להחזיר לסיר לערבב, לבדוק תיבול. לבשל עוד כ- 5 דקות והמרק מוכן.
בתאבון !
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – "מתנות קטנות התפריט היומי "
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם
ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !