עו"ד מוני עזורה – אוהב אוכל ומבקר במסעדות בארץ ובעולם
מסעדת aria בתל אביב, מסעדת השף גיא גמזו (בוגר מסעדת רפאל המפורסמת),
בהחלט יכולה לסמל את הפריחה של המסעדנות בישראל.
הזמנו ארוחת טעימות אבל הארוחה היתה קצת מבולבלת וחבל שכך.
עם כל הכבוד, לסיים ארוחת טעימות בשעה פלוס זה אמנות לכשעצמה.
המנות מקסימות וטעימות והמקום כייפי אבל,
לארוחת טעימות כללים משלה (מגישים טעימה אחרי טעימה ולא ביחד, מגישים כל טעימה בצלוחית משלה לכל סועד ועוד).
המנה הראשונה של סשימי טונה אדומה היתה בהחלט מיוחדת וטעימה
וכן גם המנה החמה של טאטקי סלמון צרוב עם וינגרט תמרהינדי היתה מצוינת.
מנת הסב'יצה מוסר עם פאף קינואה וסורבה תפוח עץ היתה מיוחדת ובלתי נשכחת.
מנת קוקי סן ז'ק היתה מנה כייפית ומוכרת.
מנת סלט אנדיב היתה לא קשורה אבל טעימה.
המנות העיקריות של ג'בו אספרגוס על קרם תירס מתקתק היתה מנה מעולה.
מנת קפלטי שהם כיסוני בשר היתה נחמדה
מנות הקינוח של עוגת נמסיס נימוחה עם גלידת וניל
ומנת הקינוח של שכבת לוז של קרם אגוזי לוז עם קרמל מלוח וגלידת חמאה חומה היו מנות מעולות.
9.2 בסולם מוני