מיט בולס – קציצות בקר בניחוח איטלקי

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

הכנתי השבוע קציצות בקר – מיט בולס מתובלות בבזיליקום

בתוך רוטב אדום איטלקי וטעים מוגש על פסטה טרייה תוצרת בית.

תרצו להכין פסטה טרייה ? – כנסו כאן למתכון 

מנה משגעת וטעימה .

הכנה קלה ותוצאה מושלמת.

המצרכים-

חצי קילו בשר בקר טחון טרי

ביצה

2 כפות פירורי לחם

בצל

2 שיני שום

ענף עלי בזיליקום -10-15 עלים

מלח פלפל שחור

מעט אורגנו יבש

לרוטב-

6-8 שיני שום חתוך דק וחלק כתוש.

קופסה 400 גר' עגבניות חתוכות דק (עדיפות מתוצרת איטליה)

כוס פסאטה (מחית עגבניות איטלקית – יש בסופר בבקבוק זכוכית)

חופן עלי בזיליקום\מעט אורגנו יבש

מלח

פלפל שחור

מעט צ'ילי לחריפות

אופן ההכנה –

הכנת תערובת הקציצות – טוחנים בצל,שום עם בזיליקום במעבד מזון.

מעבירים לקערה עם הבשר.

מערבבים היטב עם שאר המרכיבים לתערובת אחידה.

יוצרים כדורים לגודל הרצוי .

מחממים שמן זית במחבת טפלון ומטגנים קלות את הקציצות משני הצדדים.

מוציאים לצלחת.

מכינים את הרוטב-

מחממים 2 כפות שמן זית ומוסיפים שום ואז את קופסת העגבניות החתוכות והפסאטה.

מתבלים בבזיליקום ותבלינים.

מוסיפים מעט מים וטועמים שהרוטב מאוזן ומתובל כרצונכם.

מניחים את הקציצות ברוטב ומבשלים 40 דקות.

מכינים פסטה או ספגטי ומגישים את הקציצות עם הרוטב העשיר מעל.

מקשטים בעלי בזיליקום טריים.

 

מיט בולס – קציצות בקר בניחוח איטלקי – רוצו להכין קל וטעים אששש!

מ ע ד ן

מאגר המתכונים לכל הקציצות שלי 

 

 

תגובות

תגובות