מג’דרה משודרגת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

מג’דרה משודרגת עם תוספות מעניינות.

למרכיבים הבסיסיים של המג’דרה הקלאסית שהם אורז ועדשים הוספתי את הקינואה-

ועוד נגיעות של חומוס, כתומים וירוקים .

שילוב נהדר של מרקמים וטעמים .

קל ופשוט להכנה ארוחה בריאה ומזינה.

הצטרפו לעמוד הפייסבוק 

המצרכים

3/4 כוס אורז בסמטי

1/2 כוס קינואה

1/3 כוס עדשים שחורות

1/3 כוס חומוס מבושל

1 בצל קצוץ

חצי כרשה קצוצה

גזר מגורד

חצי בטטה בינונית חתוכה לקוביות

1/2 פלפל ירוק חריף חתוך

חופן ירוקים חתוכים – שמיר ,פטרוזיליה ובזיליקום

מעט כמון

מלח,פלפל שחור

 

משרים את העדשים והקינואה כשעה במים. מסננים.

שוטפים היטב את האורז.

מרתיחים את העדשים כ-5 דקות במים רותחים. מסננים.

 

במחבת רחבה מטגנים במעט שמן זית את הבצל והכרשה.

משלבים את הגזר והבטטה.

ממשיכים לטגן עוד כ-  2-3 דקות תוך כדי ערבוב.

משלבים את האורז הקינואה החומוס והעדשים.

מוסיפים מים עד לגובה התבשיל.

מתבלים בתבלינים ועשבי התיבול.

מכסים ומעבירים לבישול על אש נמוכה כחצי שעה.

לפני ההגשה מומלץ לטגן פרוסות בצל מטוגן עם מעט פלפל חריף לערבב ולהגיש!

 

עוד מתכונים צמחוניים 

 

רוצים להיות מעודכנים ?  מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק

” התפריט היומי” 

 מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן  באינסטגרם

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

חזרה לעמוד הראשי

 

מתכוני לייט

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments