מאפה בשר עם כרישה וגזר – מתכון מנצח לשבת

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מאפה בשר עם כרישה וגזר – מתכון מנצח לשבת !

מאפה בשר יש אצלנו קבוע בשבת בצהריים כחלק מהמנות שפותחות את הארוחה.

בדרך כלל אני מגוונת את המילוי וגם משתמשת בבצקים שונים .

בשבת האחרונה הכנתי מלית בשר עשירה עם כרשה וגזר שהוסיפו המון טעם לבשר וגם כמובן המלית יוצאה מאוד טעימה ועסיסית.

בצק עלים נמצא אצלי תמיד זמין במקרר.

מה צריך כדי להכין מאפה בשר עם כרישה וגזר ?

לפני שמתחילים חשוב מאוד  – נכנסים לעמוד שלי באינסטגרם ולוחצים על Follow

המצרכים-

אריזה בצק עלים שמרית

300 גר' בשר טחון

אפשר להוסיף לטעם מעט שומן כבש – לא חובה

גזר גדול מגורד

כרשה קצוצה

בצל קצוץ

מעט טימין או אורגנו – אפשר כל ירק אחר שאוהבים

ביצה

מלח ,פלפל שחור

קורט אגוז מוסקט טחון

קורט קינמון

אופן ההכנה –

  • מחממים 2 כפות שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והכרשה
  • מוסיפים את הבשר וממשיכים לטגן עד שהוא נצלה  2,3 דקות ,לא יותר
  • משלבים גם את הגזר והתבלינים לעוד 2 דקות אידוי.
  • מורידים מהאש מקררים ומוסיפים את הביצה.
  • פותחים את הבצק ומחלקים ל 2
  • מכל חצי נכין מאפה אחד.
  • מניחים מחצית מהמלית בקצה אחד ומקפלים את חצי הבצק מעל המלית.
  • כך עושים גם עם החלק השני
  • מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל שומשום או קצח.
  • אופים כחצי שעה 180 מעלות

מאפה בשר עם כרישה וגזר מתכון מנצח לשבת !

מאפה מהיר וטעים שכולם אוהבים.

ואם אתם חובבי בורקס ומאפים מלוחים כאן  מאגר מתכוני הבורקס שלי

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי "

 מתנות קטנות האינסטגרם 

תגובות

תגובות