עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
מתכון קל ומהיר לכרובית בטעם נפלא
פרחי כרובית מוקפצים בחמאה ובזיליקום מעט מצרכים והטעם מושלם !
יכול לשמש כתוספת לארוחת דגים או כחלק משולחן של ארוחה חלבית.
ומה שכיף שההכנה ממש ממש פשוטה והמנה ממש שווה .
איך מכינים ?
ממש בקלי קלות
המצרכים –
כרובית בינונית
2 כפות חמאה
1/4 כוס חלב
חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
- מפרידים את הכרובית לפרחים
- מחממים בסיר מים עם מעט מלח ומבשלים את הכרובית כ- 10 דקות עד שהיא מתרככת מעט- לא ממש רכה !
- מסננים היטב .
- מחממים חמאה במחבת טפלון ומטגנים את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מעט.
- מוסיפים את החלב וממשיכים בבישול אש גבוהה, מפזרים את הבזיליקום הקצוץ ומתבלים. ממשיכים להקפיץ עוד כדקה או יותר עד שהחלב מתאדה.
כרובית בחמאה ובזיליקום – ארוחה נפלאה או תוספת מעולה לדגים
אוהבים כרובית ? – כנסו כאן למתכונים עם כרובית
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !
כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי – מוזמנים להצטרף !
מתנות קטנות האינסטגרם
נכנסים ועושים Follow לעמוד !
Subscribe
Login
0 Comments
Newest