כרובית בחמאה ובזיליקום

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

מתכון קל ומהיר לכרובית בטעם נפלא

פרחי כרובית מוקפצים בחמאה ובזיליקום מעט מצרכים והטעם מושלם !

יכול לשמש כתוספת לארוחת דגים או כחלק משולחן של ארוחה חלבית.

ומה שכיף שההכנה ממש ממש פשוטה והמנה ממש שווה .

איך מכינים ?

ממש בקלי קלות

המצרכים –

כרובית בינונית

2 כפות חמאה

1/4 כוס חלב

חופן עלי בזיליקום טריים קצוצים

מלח

פלפל שחור

אופן ההכנה –

  • מפרידים את הכרובית לפרחים
  • מחממים בסיר מים עם מעט מלח ומבשלים את הכרובית כ- 10 דקות עד שהיא מתרככת מעט- לא ממש רכה !
  • מסננים היטב .
  • מחממים חמאה במחבת טפלון ומטגנים את פרחי הכרובית עד שהם מזהיבים מעט.
  • מוסיפים את החלב וממשיכים בבישול אש גבוהה,  מפזרים את הבזיליקום הקצוץ ומתבלים. ממשיכים להקפיץ עוד כדקה או יותר עד שהחלב מתאדה.

כרובית בחמאה ובזיליקום – ארוחה נפלאה או תוספת מעולה לדגים

אוהבים כרובית ? – כנסו כאן למתכונים עם כרובית

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !

גם כאן 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 מתנות קטנות האינסטגרם 

נכנסים ועושים Follow לעמוד !

תגובות

תגובות