טארט גבינה של פעם

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

טארט גבינה של פעם מתכון ממש קל ופשוט .

אחרי שהעוגה יוצאת כזו יפייפיה מהתנור זה מזכיר את עוגות הגבינה שהיו מכינות פעם הסבתות.

ולא תאמינו כמה מהר מכינים  – מתכון למתחילים .

בצק פריך עם מלית גבינה נהדרת, שאותה מכינים בקערה אחת ומטרפה.

אין צורך בהקצפות ,מיקסר או אפילו גבינות מיוחדות.

הכי פשוט וטעים שיש.

עוגה שמכינים ממש בכמה דקות .

במיוחד למי שאין הרבה זמן ולא אוהב לעמוד במטבח !

ועם בצק פריך מוכן הכנת העוגה הופכת להיות קלה קלה.

המלצה – מכינים תבנית טארט מתפרקת  קוטר 24 – הכי נוח לעבוד איתה יש לקנות בכל חנות לכלי בית או בשוק.

אם אין תכינו בתבנית קפיצית 24

טארט גבינה של פעם – מתכון מהיר וקל !

המצרכים –

בצק פריך מתוק שמרית

לתערובת הגבינה- 

750 גר' גבינה לבנה 5-9%

גביע 200 מ"ל שמנת חמוצה

כוס סוכר

2 שקיות סוכר וניל

חצי שקית אינסטנט פודינג וניל

כף גדושה קמח

גרידה מלימון למי שאוהב

4 ביצים

אופן ההכנה –

  • מוציאים את הבצק ומרדדים אותו מעט ,מעבירים לתבנית ומהדקים מסביב , גם את הדפנות.
  • שומרים את השאריות של הבצק מהם נקשט מלמעלה.
  • טורפים בקערה את כל המרכיבים של הגבינה לתערובת אחידה וחלקה.
  • מעבירים מעל הבצק
  • מרדדים את שאריות הבצק וחותכים כמה רצועות ומקשטים בשתי וערב מלמעלה.(לא ממש חובה )
  • מכניסים את העוגה לתנור 170 מעלות – 20 דקות ,אחר כך מנמיכים טמפרטורה ל – 150 עוד כשעה אפייה .
  • נפלאה טעימה וממש קלה להכנה !

ארבלי הנכד המתוק שלי מחכה שסבתא תגמור כבר לצלם 🙂

חוברת מתכונים לשבועות – לוחצים כאן לקבלת החוברת 

מאגר ענק של מתכונים לעוגות גבינה 

פשטידות ומלוחים

רוצים לקבל את המתכונים שלי ישירות לנייד ?

קשר אישי לכל שאלה – מצטרפים כאן לקבוצת ווטסאפ 

או גם כאן קבוצת ווטסאפ שלי

הכנתם את המתכון? לא לשכוח לצלם ולשתף אותי בתמונות  שלכם! מתייגים אותי באינסטגרם 

וגם בפייסבוק  בקבוצת התפריט היומי 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

תגובות

תגובות