
מנה עשירה וטעימה, מהירה להכנה וגם דלת קלוריות.
ארוחת אמצע שבוע קלילה ,
ממש כמו במסעדות, רק ללא עומס הקלוריות השמן הסוכר והקמח.
הודות לציפוי, חזה העוף נשאר רך ועסיסי גם לאחר כמה שעות.
המצרכים – ל כ- 4 מנות
600 ג”ר חזה עוף חתוך לקוביות
1 ביצה
כף מים
2 כפות קורנפלור
כפית קמח תופח ( אפשר להחליף לקורנפלור)
כף רוטב סויה
קורט מלח ופלפל שחור
2-3 כפות שמן זית או רגיל
לרוטב –
3 כפות רוטב צ’ילי
1 כף סויה
כפית דבש
1/2 כפית שבבי צ’ילי חריף
1-2 שיני שום קצוצות דק
קורט מלח
1-2 כפות מים
מתחילים בהכנת תערובת הביצה –
בקערה מערבבים ביצה, מים,קמח,קורנפלור, סויה ותבלינים לתערובת אחידה וחלקה.
משלבים את קוביות חזה העוף לתערובת. משהים מעט לספיגת טעמים.
במחבת טפלון מחממים כף שמן זית או רגיל ומטגנים את קוביות העוף.
צולים כ- 2 דקות מכל צד עד להזהבה יפה.
מוציאים לצלחת .
באותה מחבת מניחים כפית שמן, מוסיפים את שאר המרכיבים, שום, צ’ילי,דבש,סויה ותבלינים.
לאחר 2 דקות משלבים את קוביות העוף המטוגנות למחבת לעוד הקפצה של דקה.
הארוחה מוכנה !
הכינו אורז לבן וסלט קצוץ והרי לכם ארוחה מושלמת .
גם קלה להכנה, גם מזינה ובפחות מ- 3 כפות שמן ל 4 סועדים 🙂
בואו – עוקבים אחרי באינסטגרם כאן
לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי
הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי – מתכונים ישירות לנייד !