עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:
אורז חגיגי עם פול והמון ירק
סיר אורז נהדר בשילוב פול ירוק טרי והמון עשבי תיבול ירוקים קצוצים .
אורז חגיגי טעים ומרשים .
יובל בני החליט להכין אורז עם פול ירוק טרי .
לתוך האורז הוא שילב את כל הירוקים שהיו במגירה במקרר.
יצא אורז עשיר וטעים.
ארוחה צמחונית נהדרת בסיר אחד !
תוספת חגיגית שיכולה להשתלב ולקשט את שולחן החג.
המצרכים –
כוס וחצי אורז יסמין או בסמטי
בצל רגיל קצוץ
כחצי כוס פול ירוק
2 בצלים ירוקים קצוצים
חצי חבילה עלי שמיר קצוצים
חצי חבילה עלי פטרוזיליה קצוצים
חופן עלי רוקט /תרד /מנגולד קצוצים
תבלינים
מלח ופלפל
אוהבים יותר תבלינים – תוסיפו מה שבא לכם.
להגשה – מיץ לימון טרי וגרידה של לימון
אופן ההכנה –
- שוטפים היטב את האורז ומסננים
- בסיר רחב מטגנים את הבצל להזהבה קלה ב- 2 -3 כפות שמן.
- משלבים את האורז והפול.
- מוסיפים 3 כוסות מים ומתבלים במלח ופלפל .
- לאחר שהתבשיל רתח מעבירים מכוסה לאש נמוכה.
- לאחר בישול של 10 דקות משלבים את כל הירוקים ומערבבים היטב.
- ממשיכים בבישול של עוד כ15-20 דקות או עד שהאורז מוכן .
- להגשה – סוחטים מיץ לימון טרי וגרידה של לימון שמוסיף המון !
נפלא וטעים !
אורז חגיגי עם פול והמון ירק
מבחר ענק של מתכונים לפסח החל ממנות ראשונות ,סלטים,עיקריות ועוגות
חזרה לדף הראשי לעוד מתכונים חדשים ומשובחים !
רוצים להיות מעודכנים ? מצטרפים לקבוצה שלי בפייסבוק
” התפריט היומי”
מצטרפים לאינסטגרם ומתחילים לעקוב אחרי הדף שלי כאן באינסטגרם
מצטרפים כאן לקבוצת הווטסאפ שלי –מתכונים ישירות לנייד !
דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף – “מתנות קטנות התפריט היומי ”
Subscribe
Login
0 Comments