קציצות עוף עם פסטו

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_4676

IMG_4698

 

 

קציצות חזה עוף טחון בשילוב פסטו, מטוגנות במעט שמן זית .

קציצות קלות ומהירות להכנה. 

מנה נהדרת ודלת קלוריות.

 

 

IMG_4688

 

 

המצרכים-

500 ג"ר חזה עוף טחון

1 ביצה

1 כף פסטו

1 שן שום כתושה

מלח, פלפל

3 כפות פירורי לחם- קמח מצה בפסח

שמן זית לטיגון – לא עמוק

 

אופן ההכנה-

להניח את הבשר הטחון בקערה , להוסיף את שאר המרכיבים לערבב היטב.

 

במחבת טפלון  לשים מעט שמן זית  כ- 3 כפות ,לחמם היטב. 

IMG_4667

להכניס את הקציצות לטיגון/צליה משני הצדדים.  עד להזהבה יפה.

אפשר להגיש עם תוספות שאתם אוהבים,

כמו ירקות מבושלים או תפוח אדמה /בטטה אפויים.

 

בתאבון!

IMG_4671

 

IMG_4683

IMG_4699

IMG_4687

 

ואם נשארו לכם קציצות . לאחר קירור אפשר לחתוך ולהתפנק על פרוסת לחם

IMG_4704

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments