קציצות דגים מטוגנות פיקנטיות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_4749

IMG_4763

קציצות דגים מטוגנות , מופלאות, מתובלות ופיקנטיות.

גם אלה שלא חובבי דגים, יאהבו אותם.

מומלץ להכנה לילדים – גם מי שלא ממש חובב דגים יאהב את הקציצות האלה.
המצרכים-
600 ג”ר פילה דג- נקי מעצמות ומעור- מוסר, דניס או כל דג אחר גם קפואים

כמו נסיכת הנילוס.
1 פרוסת לחם או חלה רטובה וסחוטה
חופן נדיב פטרוזיליה
3 שיני שום כתושות
1 בצל גדול
1/2- 1 פלפל ירוק חריף חתוך דק
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
מלח , פלפל שחור
מעט כמון

מומלץ גם גזר מגורד 

 

לציפוי-  כוס פירורי לחם
שמן לטיגון

אופן ההכנה-

טוחנים את הדג במיקסר או במעבד מזון.
מעבירים לקערה.
קוצצים במעבד גם את הבצל הפטרוזיליה והלחם .
מוסיפים לדג הטחון ומערבבים. משלבים את השום הכתוש  הפלפל החריף, הביצה והתבלינים. 

מצפים כל קציצה בפירורי לחם ומטגנים בשמן משני הצדדים. עד להזהבה יפה.

IMG_4744

IMG_4747

IMG_4760

IMG_4753

בתאבון!

קציצות דגים מטוגנות מופלאות !

 

 

 

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי ” 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

 

כל מתכוני הדגים שלי 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments