קציצות בשר בשילוב ירקות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

קציצות בשר מטוגנות מהירות הכנה.

שילבתי בקציצות ירקות שיוצרים טעם ומירקם נהדר לקציצה.

את הקציצות אוהבים לאכול אצלי בתוך סנדוויץ לחם טרי או חלה ,

עם קצת חומוס וירקות זה מושלם !

ארוחה קלה וטעימה בלי הרבה הכנות

 

המצרכים –

חצי קילו בשר בקר טחון (אפשר גם עוף)

בצל גדול קצוץ

גזר מגורד

כוס דחוסה תרד טרי חלוט וקצוץ

שן שום כתושה

ביצה

2 כפות פירורי לחם

חופן ירוקים – פטרוזיליה,בזיליקום

מלח,פלפל, מספיקים בהחלט

אפשר לשלב גם מעט קינמון, אגוז מוסקט או תבלינים אחרים שאוהבים.

 

במחבת רחבה מחממים כף שמן זית ומטגנים את הבצל קלות.

משלבים את הגזר לעוד דקה של טיגון.

בקערה מערבבים את כל המצרכים – בשר, תערובת בצל, תרד קצוץ , ביצה ותבלינים.

מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את הקציצות היטב מכל הצדדים.

מגישים על פרוסת לחם ,חומוס,טחינה וירקות 

מושלם !

 

 

מתכוני קציצות נוספים 

 

חזרה לעמוד הראשי !

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments