פנקייק תפוחים

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

10500366_10152725245965528_2922143353527964636_n

 

1503959_10152725246075528_2802049799743932872_n

 

מתקרבים לחנוכה … למה שלא נכין משהו מטוגן 😉

פרוסות תפוח עץ מצופים בתערובת פנקייק  – פינוק אמיתי 

 

 

2 תפוחי סמית גדולים
כף ליקר או ברנדי
1/2 כפית גרד לימון

לתערובת הפנקייק-
1 ביצה
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר
1/4 כפית מלח
125 ג"ר קמח תופח
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית גרד לימון
שמן לטיגון עמוק

לקישוט- מעט אבקת סוכר קינמון, ומייפל

אופן ההכנה – 
לשטוף היטב את התפוחים ולהוציא את הליבה, כאשר התפוח נשאר שלם.
לפרוס את התפוח לכ-6 פרוסות.
לטפטף את הליקר מעל פרוסות התפוחים  לתבל בגרד לימון ולהניח בצד.

תערובת הפנקייק-
לערבל את כל החומרים יחדיו לתערובת אחידה.

לחמם שמן  לטיגון עמוק במחבת טפלון, לטבול כל פרוסת תפוח בתערובת ולטגן כ2 דקות מכל צד.
להניח על נייר סופג.

להגשה מייד-  טעים מעט חם

 

10329100_10152725246015528_2565953551483563606_n

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments