נתחי חזה עוף במישרה בלסמי צ’ילי ודבש

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

חזה עוף מככב אצלי רוב ימות השבוע כמנה עיקרית לארוחת הצהריים.

הוא משביע, ודל קלוריות .

הכנתי רצועות חזה עוף במשרה שאני קוראת לו – ב”נוסח אהרוני”.

אלו תבלינים ששף ישראל אהרוני  נוהג להשתמש ואני אימצתי את הטעמים.

רצועות העוף יוצאות פריכות ורכות ממש תענוג .

קל טעים ופשוט להכנה.

לעוד מתכונים עם חזה עוף 

1/2 ק”ג חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות.

למשרה-

2 כפות רוטב סויה

1 כף צ’ילי מתוק

כף חומץ בלסמי

1 כף שמן זית

1 כף דבש או סילאן

1 שן שום כתושה

פלפל שחור

אופן ההכנה-

לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה ולהכניס את רצועות חזה העוף להשריה של כשעה לפחות.

במחבת טפלון לשמן מעט תרסיס שמן או כפית שמן זית ולטגן את רצועות העוף 2-3 דקות

והמנה מוכנה בתאבון .

הצעת הגשה לצד אורז בסמטי צהוב טעים וריחני

כנסו לכל מתכוני הלייט שלי 

מתכונים מהירים וקלים 

מתכונים לארוחות השבת 

כנסו כאן והצטרפו קבוצת ווטסאפ שלי

ווטסאפ גם כאן 

לעוד מתכונים חדשים ומשובחים – חזרה לעמוד הראשי 

 קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

דף הפייסבוק שלי – מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – “מתנות קטנות התפריט היומי “

 מתנות קטנות האינסטגרם 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments