לביבות אפויות -פטריות וגבינות

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

IMG_6171

IMG_6168

 

 

נדלקתי על הרעיון של לביבות אפויות.

מכינים תערובת של פשטידה , משמנים נייר אפייה .

מניחים את הלביבות ומכניסים לאפייה קצרה.

אין טיגונים , אין ריחות ואין בלאגן.

ממש פשוט והכי חשוב יוצא מאוד טעים ועל הדרך,

גם חוסך לא מעט קלוריות 🙂

 

הכנתי לביבות המכילות פטריות טריות תפוח אדמה מבושל ומגורד שנותן

את ה"בשר"  ללביבות וכמובן גבינות.

 

 

המצרכים להכנת כ- 20 לביבות

סלסלת פטריות טריות קצוצות

כף חמאה

בצל גדול קצוץ

2 תפוחי אדמה אפויים או מבושלים מגורדים

בצל ירוק קצוץ

3 ביצים

4 כפות קמח תופח

2 כפות פירורי לחם

מלח, פלפל

חופן בזיליקום קצוץ דק

50 ג"ר קצ'קבל מגורדת

4 כפות גבינת פרמזן מגורדת

1/2 גביע קוטג' 5% 

3 כפות שמנת חמוצה 

 

מחממים כף חמאה במחבת רחבה.

מכניסים את הבצל לטיגון, עד להזהבה קלה.

משלבים את הפטריות הקצוצות. מטגנים עוד כ-2-3 דקות.

IMG_6070  IMG_6074

 

מורידים מהאש ומעבירים לקערה.

מכינים את הגבינות המגורדות ושאר המצרכים .

 

 

משלבים את תפוחי האדמה ,הבצל,הגבינות,התבלינים והקמח.

מערבבים לתערובת אחידה.

 

משמנים/מרססים נייר אפייה במעט שמן זית.

מניחים כף גדושה מהתערובת ויוצרים לביבות.

IMG_6091

מכניסים לתנור מחומם מראש על 190 מעלות לאפייה של כ- 15-20 דקות.

 

בתאבון 🙂

IMG_6167

IMG_6171

 

מגישים עם שמנת חמוצה – פשוט מעדן !

 

 

 

IMG_6168

 

כל מתכוני חנוכה כאן 

 

אהבתם את המתכון ?

אל תשכחו להרשם לניוזלטר כדי לקבל מייל בכל פעם שעולה מתכון חדש,

 אם אתם במחשב – מצד ימין למעלה ואם בנייד למטה בסוף המתכון !

 

הצטרפו לדף הפייסבוק שלי מסמנים בלייק ועוקבים אחרי הדף  – "מתנות קטנות התפריט היומי " 

 

 

כאן קבוצת הפייסבוק שלי – התפריט היומי  – מוזמנים להצטרף !

 

באינסטגרם שלי כבר ביקרתם ? בואו כנסו כאן- מתנות קטנות האינסטגרם 

ותוכלו לראות תהליכי בישול ואפייה אונליין !

חזרה לדף הראשי !

 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments