בורגול בשילוב מנגולד וחומוס

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

 

הצטרפו לעמוד הפייסבוק של “מתנות קטנות” 

 

שילוב של ירקות לפחמימות או דגנים יוצר ארוחה מצויינת וטעימה.

תמצאו  כאן  בבלוג לא מעט מתכונים ואפשרויות גיוון לפחמימות ודגנים.

התוספת הופכת לעשירה בטעמים, ועסיסית ופחות יבשה – הודות ללחות של הירקות.

הסיר נראה כל כך צבעוני ויפה שפשוט מזמין לאכול ממנו.

 

הכנתי בורגול גס בשילוב של מנגולד,חומוס ובטטה – תבשיל עשיר בצבעים וטעמים.

את הבורגול אפשר להחליף בכוסמת ירוקה, אורז, גריסים או פריקי .

 

גם טעים ,גם בריא , בואו להכין,

 

 

המצרכים ל- 3-4 מנות

כוס בורגול גס/כוסמת ירוקה

בטטה בינונית קוביות

4-5 עלי מנגולד החלק הירוק קצוץ  או 3-4 כוסות תרד

15 ס”מ כרשה חתוכה

בצל קצוץ

חצי כוס חומוס מבושל

מלח,פלפל

חופן עלי בזיליקום קצוצים

 

במחבת רחבה וכבדה  מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן.

משלבים את הכרשה הקצוצה והמנגולד. מטגנים עד כ 3-4 דקות ומשלבים את 

קוביות הבטטה ובחומוס.

מוסיפים את הבורגול וככוס מים.

מתבלים במלח, פלפל ובזיליקום.

מכסים ומעבירים לאש נמוכה לבישול של כ – 30-40 דקות.

מגישים ונהנים 

פשוט נפלא 🙂

 

 

כל המתכונים הטבעונים שלי 

 

הצטרפו לקבוצה שלי בפייסבוק 

 

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments