תבשיל גריסים וירקות

IMG_1532

 

תוספת מעניינת או ארוחה צמחונית בקלי קלות.

פותחים את מגירת הירקות, מוציאים את הירקות שזמינים במקרר.

משלבים עם דגנים או קטניות,  ויוצרים תוספת או ארוחה מושלמת ומנחמת.

 

 

הפעם השתמשתי בגריסים החביבים עלי.

אפשר להכין את התבשיל עם בורגול- קינואה- אורז ועוד.

IMG_1514

המצרכים לסיר משפחתי-

3/4 כוס גריסים

גזר חתוך לקוביות

בצל קצוץ

חצי כרשה  קצוצה

רבע דלורית מגורדת

פרחי כרובית 

קישוא חתוך לקוביות

חופן אפונה ירוקה 

 

מבשלים את הגריסים במי מלח עד לריכוך.

בסיר טפלון מניחים 2 כפות שמן.

מטגנים את הבצל והכרשה עד להזהבה.

משלבים את שאר הירקות ומקפיצים כמה דקות.

מוסיפים את הגריסים, מתבלים במלח ופלפל שחור.

IMG_1497

מוסיפים רבע כוס מים.

IMG_1499

מכסים את הסיר ומעבירים לאש נמוכה לבישול של עוד כרבע שעה.

מוכן !

 

כמה פשוט ככה טעים.

 

IMG_1510

IMG_1532

 

 

 

תגובות

תגובות