תבשילי קדרה שלי שפורסמו בעיתון מעריב

עקבו אחריי בפייסבוק ובאינסטגרם:

פסקל פרץ רובין עיתונאית אוכל וכותבת ספרים מוערכת ומחוננת,

אירחה אותי במדור שלה בעיתון סופשבוע של מעריב.

תודה לך פסקל על הפירגון – את מקסימה ושמחתי ממש להפגש איתך – היה יום מהנה ופורה !

כאן קישור לאתר הקולינרי של פסקל

וכאן העמוד של פסקל בפייסבוק 

 

מכיון שהגיעו אלי המון בקשות למתכונים –

מצרפת לכם את התמונות מיום הצילומים

 

מתכון לקדרה צמחונית/טבעונית

המתכון בבלוג כאן 

 

 

קדירת אסאדו/אוסובוקו וירקות שורש ביין

המתכון כאן – קדירת אסאדו בתנור 

קדירת אורז בתנור

   

כאן המתכון – עוף עם אורז בתנור 

גולש הונגרי קלאסי

צילום – פסקל פרץ רובין

מתכון  כאן 

 

הכתבה במלואה כאן בקישור 

וכאן מבחר מתכוני הקדרות שלי 

 

מוזמנים לדף האינסטגרם שלי Bake_cook_food 

 

 

 

תגובות

תגובות