שבלול פילו במילוי תרד וגבינות

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    1eb38b42-bfa2-4346-8472-f777a4dafdd6

 

 

עלי פילו עדינים ופריכים במילוי תרד וגבינות ,

כל כך טעים ופשוט להכנה.

במילוי שלי שילבתי גבינות שהיו לי בבית , אפשר לשלב גבינות נוספות

מוצרלה, בולגרית, צפתית ,מה שאוהבים.

עלי הפילו מקבלים כל מילוי באהבה… כמובן בשילוב עם התרד.

f834c592-a122-4fd1-b402-ff9e421c2df2

 

המצרכים -לשני שבלולים

המילוי-

קופסת עלי תרד בשרני (תורכי)

 קופסת קוטג'

1/2 קופסה גבינה לבנה

4 כפות צפתית מגורדת

4 כפות פטה עיזים

4 כפות פרמזן מגורדת או קצ'קבל

ביצה

פלפל שחור

3 עלי פילו גדולים

30 ג"ר חמאה מומסת

 

 

חולטים את התרד במים חמים ( אפשר לשים במיקרו לדקה).

קוצצים אותו היטב, ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים לתערובת אחידה.

 

 

כל עלה חותכים לחצי . יוצרים שבלול אחד מכל 3 חצי עלים.

 

מורחים מעט חמאה על העלה, מניחים בקצה העלה מילוי לאורך ומגלגלים לכרוכית.

 

e7f6dd3c-6696-4b9d-96b4-dcdb4e669e53  6dc854aa-8dc5-4958-be3f-a4891af8543d

מניחים בתבנית ומגלגלים לצורת שבלול.

ממשיכים כך עם העלים הנוספים ומחברים לשבלול גדול .

להבריש בחמאה .

להכניס לאפייה לכ-45 דקות.

1eb38b42-bfa2-4346-8472-f777a4dafdd6

05b46588-01b2-444e-8807-3c22e8377c07

 

 

 

תגובות

תגובות